Συνεχίζονται οι εγγραφές των ακαδημιών

0

Ο Αύγουστος μας άφησε, το καλοκαίρι τελείωσε, ο Σεπτέμβριος ήρθε και πλέον όλα έχουνε μπει σε χειμερινούς ρυθμούς, όπως και οι ακαδημίες μπάσκετ της ΦΕΑ, οι οποίες κινούνται σε σταθερούς ρυθμούς και οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά.

Έμπειροι προπονητές, οι οποίοι είναι διπλωματούχοι γυμναστές στην διάθεση κάθε ηλικιακής κατηγορίας, αναλαμβάνουν να μάθουν τα μυστικά σε παιδιά τεσσάρων ηλικιακών ομάδων στα αγόρια και τριών στα κορίτσια για τμήμα μπάσκετ, στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας. Μάλιστα θα υπάρξουν παραστάσεις στους αγώνες της ανδρικής ομάδας στην Β’ ΕΣΚΑ και των υπόλοιπων τμημάτων του συλλόγου στα πρωταθλήματα της ΕΟΚ – ΕΣΚΑ.

Οι προπονήσεις των ακαδημιών ξεκίνησαν από αρχές του μήνα και οι εγγραφές συνεχίζονται κάθε Σαββάτο και Κυριακή το πρωί (9π.μ.- 1:30μ.μ.) στο κλειστό γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια της οδού Θεσσαλονίκης (δίπλα στο βενζινάδικο του Πρέσση στην οδό Τρωάδος, παράλληλα της Εθνικής Οδού). Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6977441461.

Αγαπητοί γονείς, ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!!!

Προηγούμενο άρθροΤο ψέμα έχει κοντά ποδάρια, η συκοφαντία και η λάσπη όμως κανένα (ντοκουμέντα)
Επόμενο άρθροΔυναμικό ξεκίνημα στον Ιωνικό Ν.Φ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.