Εκδηλώσεις μνήμης Κώστα Καρυωτάκη – ΠΡΕΒΕΖΑ 2018

0
Φωτο: Γιάννης Βέλλης
Φωτο: Γιάννης Βέλλης

ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ: «Εκδηλώσεις μνήμης Κώστα Καρυωτάκη – ΠΡΕΒΕΖΑ 2018». Με αφορμή, τη συμπλήρωση 90 χρόνων απ’ το θάνατο του μεγάλου ποιητή στην Πρέβεζα.

KARΥOTAKIS.jpg
Φωτο: Γιάννης Βέλλης

Οι εκδηλώσεις, θα μπορούν να εμπλουτίζονται κάθε χρόνο μέσα από τη συνεργασία Δήμου, Συλλόγων, Φορέων, κινήσεων πολιτών. Όσοι συμμερίζεστε, αυτή την προσπάθεια, μπορείτε να προωθήσετε την πρόταση στο προφίλ, την ομάδα, τη σελίδα σας, το περιοδικό, την εφημερίδα σας. Πρωτοβουλία καλών προθέσεων, με σεβασμό στον Κώστα Καρυωτάκη και το έργο του. Ώστε η Πρέβεζα, κάθε Ιούλιο, από το 2018 και μετά, να είναι τόπος συνάντησης ποιητών, λογοτεχνών γενικότερα, απ΄όλο τον κόσμο.

Γιάννης Βέλλης
jvellis@gmail.com

Υ.Γ. Θέλω να πιστεύω ότι ο Δήμος Πρέβεζας, οι πολιτιστικοί Σύλλογοι & Σωματεία της Πρέβεζας, όλοι οι φορείς, τα ΜΜΕ της πόλης, θα συμφωνήσουν στις κοινές εκδηλώσεις μνήμης για τον Καρυωτάκη, όπως και στο πλαίσιο καθιερωσής τους σε ετήσια βάση.

“Όσοι Φορείς και Μέσα ενημέρωσης θέλουν, απ’ την πόλη της Πρέβεζας, την Ήπειρο, την υπόλοιπη Ελλάδα, την Κύπρο, την Ομογένεια, να ενταχθούν επίσημα στην “Πρωτοβουλία καλών προθέσεων για τον Κώστα Καρυωτάκη & το έργο του” (με καταχώρηση των στοιχείων τους στην ιστοσελίδα: https://kostaskariotakis.wordpress.com
μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο jvellis@gmail.com . Γιάννης Βέλλης
(Φορέας, υπεύθυνος σύμφωνα με το νόμο ή εξουσιοδοτημένος,
ιστοσελίδα εάν υπάρχει, e-mail επικοινωνίας).

 

Προηγούμενο άρθροΟ εορτασμός της Αγίας Ευφημίας Νέας Χαλκηδόνας (Φωτογραφίες)
Επόμενο άρθροAthens Flying Week: Αερομαχίες, ακροβατικά, αδρεναλίνη… (Βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.