Γήπεδο ΑΕΚ: Παράταση την τελευταία μέρα… θέλει ο Δήμος για την Διαβούλευση της “υπογειοποίησης”!

0

Παράταση και… αφήνοντας αιχμές για τον μήνα που επιλέχθηκε (Αύγουστος) να γίνει,  ζήτησε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας για την διαβούλευση σχετικά με τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της υπογειοποίησης της Πατριάρχου Κων/νου στη Νέα Φιλαδέλφεια!!!  Το αξιοπερίεργο και καθόλου τυχαίο βέβαια, είναι ότι την παράταση την ζήτησε την μέρα που έληγε το χρονικό περιθώριο για να γίνει η διαβούλευση… (20 Ιουλίου κατατέθηκε στο Δήμο ζητώντας γνωμοδότηση με λήξη στις 4 Σεπτέμβρη…, δηλαδή σήμερα!):

Σε διαδικασία διαβούλευσης το έργο της υπογειοποίησης δρόμων στο κέντρο του Δήμου

Ο Δήμος ξεκινά διαδικασία διαβούλευσης για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου με τίτλο «Ταπείνωση και κάλυψη τμήματος » με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Αττικής. Πρόκειται για ένα μείζον συγκοινωνιακό και κυκλοφοριακό έργο, που τροποποιεί την κυκλοφοριακή μελέτη του Δήμου και αλλάζει τη φυσιογνωμία του προσφυγικού οικισμού και της λειτουργίας του κέντρου της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τέσσερα χρόνια μετά την υποβολή της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του συγκεκριμένου έργου, επιλέχθηκε ο Αύγουστος ως περίοδος γνωμοδότησης, όταν δηλαδή τα αρμόδια όργανα δεν συνεδριάζουν.

Ο Δήμος έστειλε αίτημα παράτασης θεωρώντας ότι είναι αναγκαίο να ενημερωθεί τεκμηριωμένα τόσο το δημοτικό συμβούλιο όσο και η τοπική κοινωνία για τις νέες συνθήκες που θα επέλθουν και για τις επιπτώσεις του έργου. Το επόμενο διάστημα θα συνεδριάσουν τα τοπικά συμβούλια, η επιτροπή διαβούλευσης, η επιτροπή ποιότητας ζωής και κατόπιν το δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να διατυπωθεί η γνώμη του Δήμου. Για κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, η Μελέτη έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου: www.dimosfx.gr

Προηγούμενο άρθροΕΠΑΛ Νέας Φιλαδέλφειας: Οι επιτυχόντες σε ΑΕΙ & ΤΕΙ
Επόμενο άρθρο«Τα παιδία παίζει πάλι…» #anekdoto
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.