Έρχεται καύσωνας με 40άρια!

0

Με θερμοκρασίες που σχεδόν θα αγγίξουν τους 40°C θα περάσουμε την Κυριακή, τη Δευτέρα και ίσως και την Τρίτη (για την ανατολική και νότια Ελλάδα αυτή τη μέρα), σύμφωνα με ενημέρωση του γνωστού μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου.

Όπως σημειώνει ο κ. Καλλιάνος σε ανάρτησή του στο Facebook θα υπάρξουν και περιοχές στις οποίες ο υδράργυρος θα προσεγγίσει ακόμη και τους 39°C, ίσως πολύ πολύ τοπικά να φτάσει ακόμη και τους 40°C.

Η ανάρτηση του κ. Καλλιάνου:

Έρχεται ισχυρός καύσωνας για την εποχή, όχι όμως πρωτόγνωρος

Με θερμοκρασίες που σχεδόν θα αγγίξουν τους 40°C θα περάσουμε την Κυριακή, τη Δευτέρα και ίσως και την Τρίτη (για την ανατολική και νότια Ελλάδα αυτή τη μέρα). Ο υδράργυρος βάλθηκε να μας θυμίσει ότι το καλοκαίρι, αν και πολύ γερασμένο, είναι πάλι εδώ. Μάλιστα θα υπάρξουν περιοχές οι οποίες είναι ευπαθείς στη ζέστη που ο υδράργυρος θα προσεγγίσει ακόμη και τους 39°C, ίσως πολύ πολύ τοπικά να φτάσει ακόμη και τους 40°C.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΝέο πύραυλο εκτόξευσε η Βόρειος Κορέα πάνω από την Ιαπωνία
Επόμενο άρθρο“Μια δράση για σένα!”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.