Έπεσε μικρό αεροσκάφος στην Κομοτηνή

0

Συντρίμμια του υπερελαφρού αεροσκάφους εντοπίστηκαν στην περιοχή της Κερασιάς στην Κομοτηνή, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Τα συντρίμμια εντοπίστηκαν δέκα χιλιόμετρα από τον οικισμό Σώστη, ενώ στο σημείο σπεύδουν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής με επικεφαλής τον Διοικητή, Κ. Παπάζογλου.

Τα συντρίμμια εντόπισε το Super Puma που συμμετείχε στις έρευνες του εντοπισμού.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, την πτώση του αεροσκάφους φέρεται να είδε πρώτος βοσκός στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται πως το αεροσκάφος τύπου CT2K με δύο άτομα πλήρωμα χάθηκε από τα ραντάρ το μεσημέρι της Παρασκευής κατευθυνόμενο προς τη Ρουμανία.

Συγκεκριμένα, δύο ίδια αεροσκάφη απογειώθηκαν από την Αλεξανδρούπολη στις 12:37. Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι το ένα αεροσκάφος ανέφερε στο SOFIA FIR (Βουλγαρία) ότι δεν βλέπει το άλλο.

Το πλήρωμα ανέφερε πως έχασε την οπτική επαφή με το άλλο αεροσκάφος 50 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Αλεξανδρούπολης, δηλαδή 15 ναυτικά μίλια πριν το SOFIA FIR.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΠρόκριση στην παράταση για τη ΦΕΑ…
Επόμενο άρθροΤέλος στις “Απευθείας Αναθέσεις” μέσω “κατάτμησης έργου”…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.