“Οι γιαλαντζί Γαλάτες, οι Μαυρογιαλούροι & η Ζωζώ Σαπουντζάκη” #apolithomata

0

Αν περιμένετε να φέρουν την πρόοδο και την ανάπτυξη τα “τοπικά απολιθώματα”… θα περιμένετε αιώνες!!!

Και όταν λέμε “απολιθώματα”, μην πάει το μυαλό σας σε τίποτα υπερήλικες:

  • Των “γιαλαντζί Γαλατών”: το μυαλό έχει “σκαλώσει” ανάμεσα στην “επανάσταση”, στον “πατερούλη” και στον “Αρη του εμφυλίου”… Σίγουρα στα όνειρά τους θα βλέπουν “δικτατορία του τοπικού προλεταριάτου και ανεξαρτησία (πόλη-κράτος)!
  • Των “θέλω να γίνω άρχοντας αλλά στο τέλος τα σκ@τώνω”: στο “ένδοξο” παρελθόν, στο ρουσφέτι, την σπέκουλα, την ρεμούλα, την αλαζονεία και τον μαυρογιαλουρισμό
  • Και των “για πάντα νέοι σαν την Ζωζώ Σαπουντζάκη”: στον πολιτικό νεοπλουτισμό, στις σέλφι, τις “αποκριάτικες μεταμφιέσεις” (Ηρακλής & Λερναία ύδρα, Άι Γιώργης που σκοτώνει τον δράκο, μονομάχος…) και στο πολιτικά “τίποτα με μπόλικο καθόλου“…

#apolithomata

Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα εορτασμού Αγίου Κοσμά Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΖωή Λάσκαρη: Το κομμένο μουστάκι και η αιωνιότητα…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.