33α Καππαδόκεια & ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

0

Η ιστορία των δυο ΑΕΚ… στην Καρδίτσα

Παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Αγγελίδη, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, στα 33α Καππαδόκεια – Βάιος Καραγιάννης, Σπύρος Θώδης θα δώσουν τα παρών και θα τιμηθούν.

Στο πλαίσιο των τριήμερων εκδηλώσεων «33α Καππαδόκεια» θα παρουσιαστεί, το βράδυ της Δευτέρας 14 Αυγούστου, στο Καππαδοκικό, το βιβλίο του Νίκου Αγγελίδη, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Στο βιβλίο γίνεται εκτενής αναφορά στην ιστορία των δυο ΑΕΚ της Καρδίτσας, της ΑΕΚαππαδοκικού και της ΑΕΚαρποχωρίου.

Το βιβλίο ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Νίκου Αγγελίδη αποτελεί ένα ξεχωριστό ταξίδι στα αχαρτογράφητα νερά της ιστορίας της ΑΕΚ και του δικέφαλου αετού. Ταξιδεύει… σε αναζητήσεις γύρω από την ιστορία της ΑΕΚ που ξεκινούν από το 1876 (!) και καταλήγουν στο σήμερα.

Η πολυτελής δουλειά των 300 σελίδων κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο Νότιος Άνεμος. Περιλαμβάνει 1000 ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτογραφίες (αδημοσίευτες οι πιο πολλές) αλλά και δυσεύρετα αποκόμματα παλιών εφημερίδων.

Η έρευνα για τον εντοπισμό όλων των ομάδων του κόσμου που λέγονται ΑΕΚ ή έχουν έμβλημα τον δικέφαλο αετό, διήρκεσε πέντε ολόκληρα χρόνια και φέρνει στο φως την ύπαρξη 302 ομάδων και στις πέντε ηπείρους!

Ο Νίκος Αγγελίδης, παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων και της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «10 στην Ενημέρωση» στην ΕΡΤ1, ασχολείται με τα κοινά της ΑΕΚ από μικρό παιδί. Σε αυτό το ξεχωριστό ταξίδι, ενώνει όλο το φάσμα των κιτρινόμαυρων ομάδων που έχουν έμβλημα τον δικέφαλο αετό, ταξιδεύοντας στην ιστορία και τα γεγονότα που οδήγησαν στην δημιουργία αυτών των ομάδων. Από την Πόλη μέχρι τα βάθη της Ανατολίας, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, από την μαρτυρική Κύπρο μέχρι το χωριό Μπελογιάννης της Ουγγαρίας, τον Παναμά, την Ινδία, το Μπουρούντι!

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο πρόεδρος του Συλλόγου Πανελλαδικής Αδελφότητας των εν Αθήναις Καππαδοκιτών Καρδίτσας «Ζωοδόχος Πηγή», Γιώργος Σουτόγλου και ο δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Νέος Αγών» και στο Θεσσαλία TV, Θεοδόσης Κατσάρας.

Επίσημοι προσκεκλημένοι είναι οι παλιοί άσοι της ΑΕΚ και του Καρδιτσιώτικου ποδοσφαίρου, Βάιος Καραγιάννης και Σπύρος Θώδης οι αποδέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση και θα δώσουν τα παρών!

Στην παρουσίαση η οποία θα γίνει την Δευτέρα 14 Αυγούστου, στην κεντρική πλατεία του Καππαδοκικού στις 9 μ.μ. θα υπάρχουν εκτενή αφιερώματα με φωτογραφίες και βίντεο από την πορεία της ΑΕΚαππαδοκικού και της ΑΕΚαρποχωρίου όχι μόνο σε αθλητικό αλλά και σε ιστορικό επίπεδο… Θα γίνει προβολή σε video wall.

Χορηγός της παρουσίασης του βιβλίου, είναι η εταιρία κατασκευής και εγκατάστασης κουφωμάτων υψηλών προδιαγραφών KARATZOGLOU.

Προσκαλούνται όλοι οι φίλοι του αθλητισμού (και όχι μόνο…) να δώσουν το παρών. Σας περιμένουμε.

Προηγούμενο άρθροENTER: Κέντρο Δια Βίου Μάθησης
Επόμενο άρθρο22 δισεκατομμύρια αποτσίγαρα στις ελληνικές παραλίες!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.