Φρίκη! Ζώα δεμένα, λιμοκτονούν ετοιμοθάνατα δίπλα σε κουφάρια…

0

Αντιμέτωποι με εικόνες ντροπής βρέθηκαν οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο σε επιχείρηση, κοντά στην Πάτρα, η οποία διέθετε, εκτός των άλλων, και ζωολογικό κήπο.

Η έφοδος πραγματοποιήθηκε έπειτα από καταγγελία της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας και της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής ζωοφιλικών Σωματείων. Η καταγγελία συνοδευόταν από σοκαριστικές φωτογραφίες, βίντεο και στοιχεία, για όσα συμβαίνουν εις βάρος των ζώων στους χώρους της επιχείρησης τόσο στους επισκέψιμους, όσο και τους βοηθητικούς.

Οι εικόνες της ντροπής παρατηρήθηκαν στον βοηθητικό χώρο, ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από την επιχείρηση, όπου βρέθηκαν οστά ζώων σε προχωρημένη αποσύνθεση αλλά και ταλαιπωρημένα ζώα ετοιμοθάνατα που σπαρταρούσαν δεμένα.

Ο υπεύθυνος της επιχείρησης συνελήφθη. Ο έλεγχος έγινε την Δευτέρα ενώ με την διαδικασία του αυτοφώρου, μέσα σε 24 ώρες, προσήχθη. Την Παρασκευή, αν δε δοθεί αναβολή, θα εκδικαστεί η υπόθεση.

 

ΠΗΓΗthebest.gr
Προηγούμενο άρθρο“ΑΥΓΗ”: Οι ακραίες ιδεολογίες…
Επόμενο άρθροΣΑΓΓΑΡΙΟΣ 24 Αυγούστου 1921! Μια μάχη που είχε χαθεί πολύ νωρίτερα στην Αθήνα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.