Νέα Φιλαδέλφεια: “Μαϊμούδες” εκατομμυρίων και χειροπέδες!

0
Αρχείο
Αρχείο

Νέο πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας παραποιημένων προϊόντων στη χώρα επέφερε το ΣΔΟΕ, καθώς σε έλεγχο που έκανε χθες σε μονοκατοικία στη Νέα Φιλαδέλφεια (οδός Σερρών) εντοπίστηκε στους χώρους του κτιρίου (υπόγειο, ισόγειο, α’ όροφος) και κατασχέθηκε πολύ μεγάλος αριθμός εμπορευμάτων με παραποιημένα σήματα (απομιμήσεις) γνωστών εταιρειών, από τα οποία οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι υπολογίζεται ότι υπερβαίνουν τις 560.000 ευρώ!

Συγκεκριμένα βρέθηκαν:

– 229.100 ρολόγια

– 32.300 πορτοφόλια

– 18.700 γυαλιά ηλίου

– 648 ζευγάρια παπουτσιών

Στον ίδιο χώρο εντοπίστηκε εξοπλισμός τοποθέτησης – επικόλλησης πλαστών σταμπών και ετικετών – σημάτων επώνυμων εταιρειών, καθώς και μήτρες αναπαραγωγής σημάτων. Κατασχέθηκαν:

– 22.000 πλαστές ετικέτες γνωστών εταιρειών

– 7.500 πλαστά σήματα γνωστής εταιρείας

– 3 πρέσες τοποθέτησης σημάτων

– 4 μεταλλικές μήτρες

– 1 πατρόν μεταξοτυπίας για στάμπες και λοιπός εξοπλισμός επεξεργασίας και τοποθέτησης σημάτων.

Επίσης, κατασχέθηκε και ένα όχημα στο οποίο γίνονταν φόρτωση των εμπορευμάτων. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών με τη διαδικασία του αυτοφώρου ένας Κινέζος και ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, ενώ διαφεύγει τη σύλληψη ακόμη ένα άτομο. Όλα τα κατασχεθέντα προϊόντα θα καταστραφούν.

ΠΗΓΗΑΠΕ - ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθρο“Εφυγε” η Αρλέτα…
Επόμενο άρθροENTER: Κέντρο Δια Βίου Μάθησης
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.