“Έβαζα φωτιές γιατί μου άρεσε να τις σβήνω!”

0

Σε μια ομολογία που άφησε άναυδους τους υπαλλήλους της Πυροσβεστικής που τον εντόπισαν, προχώρησε ο 24χρονος που συνελήφθη για πρόκληση 16 πυρκαγιών που ξέσπασαν το τελευταίο διάστημα στις περιοχές Γέρακας, Ανθούσα, Παλλήνη, Ντράφι, Πικέρμι, Διώνη και Πεντέλη.

«Τις φωτιές τις έβαζα γιατί μου άρεσε μετά να εμφανίζομαι ως εθελοντής και να βοηθάω στην κατάσβεσή τους!», είπε ο 24χρονος, όπως αναφέρει το news Παλλήνης.

Μάλιστα, σύμφωνα επίσης με μαρτυρίες κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, ο δράστης, ο οποίος αυτοαποκαλείτο εθελοντής, αν και δεν είχε λάβει σχετικά διαπιστευτήρια από την τοπική αυτοδιοίκηση ή την Πυροσβεστική και δεν είχε στην κατοχή του πολιτικό δίπλωμα για Ι.Χ  αλλά ούτε και επαγγελματικό, είχε θεαθεί να οδηγεί το εθελοντικό πυροσβεστικό του δήμου Παλλήνης Dacota 500, σε βάρδιες Α΄,Β΄ και Γ΄ της πυρασφάλειας του δήμου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών της Ανθούσας, ο πατέρας του 24χρονου δράστη ήταν και αυτός εποχικός και εθελοντής στο Δήμο Κορωπίου και πέρσι σκοτώθηκε σε τροχαίο. Ο 24χρονος έμενε στον Άγιο Μηνά Ανθούσας, μαζί με τη μητέρα του και την κατάκοιτη θεία του.

Με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, ο νεαρός αναμένεται να οδηγηθεί τη Δευτέρα ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΗ Εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος
Επόμενο άρθροΗ Νέα Φιλαδέλφεια κάτω… από την βάση, σε έρευνα της WWF για τους πράσινους χώρους!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.