Δ.Σ.: “Μνημειώδης” ομιλία υπέρ Βασιλόπουλου, μέλους… της αντιπολίτευσης!

0

“Θέλω να συγχαρώ τη Διοίκηση πραγματικά σε όλους τους τομείς…” –

Μέχρι και ο Δήμαρχος “απόρησε” από την… “μνημειώδη” ομιλία υπέρ της διοίκησής του, από τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης, κύριο Χρήστο Κοπελούσο, στο δημοτικό συμβούλιο με αποκλειστικό θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων της διοίκησης του δήμου για το 2016, που έγινε την Τετάρτη 12 Ιουλίου.

Τον αντιπρόεδρο & εκλεγμένο με την δημοτική παράταξη “Ένωση Δημοτών” κ. Κοπελούσο, έχει θέσει “εκτός” παράταξης ο επικεφαλής της, κ. Λύσανδρος Γεωργαμλής, με δήλωσή του το 2015 (δείτε ΕΔΩ).

(από αριστερά): Χάρης Τομπούλογλου, Χρήστος Τριανταφύλλου, Χρήστος Κοπελούσος…

Ο κ. Κοπελούσος, στενός συνεργάτης επί χρόνια του κ. Χάρη Τομπούλογλου (Καταδικασμένου σε 8 χρόνια και 3 μήνες φυλάκιση και αφαίρεση των πολιτικών του δικαιωμάτων για τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης, της παθητικής δωροδοκίας και της οπλοκατοχής, με αναστολή μέχρι της έφεση), αντιπρόεδρος και στην προηγούμενη δημοτική αρχή (με την τότε παράταξη της αντιπολίτευσης του κ. Τομπούλογλου), Γραμματέας του Συνδέσμου Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και στενός συνεργάτης με τον πρόεδρο του συνδέσμου και υπεύθυνο έκδοσης τοπικής εφημερίδας, κ. Χρήστο Τριανταφύλλου (επίσης καταδικασμένος ως συγκατηγορούμενος του κ. Τομπούλογλου με 5 έτη κάθειρξης και 7 μήνες με αναστολή μέχρι την έφεση), είπε στην ομιλία του (μετά τις ομιλίες-για τον απολογισμό δημάρχου-αντιδημάρχων):

(από αριστερά): Δήμαρχος Αρ. Βασιλόπουλος, πρόεδρος Δ.Σ. Γ. Πάνος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. κ. Κοπελούσος

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ:

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, κύριε Δήμαρχε, κύριε Πρόεδρε (…)

*Δεν μπορεί να γίνεται μια τόσο εμπεριστατωμένη ενημέρωση από τη Διοίκηση του Δήμου για τα πεπραγμένα του ’16 και να μην υπάρχουν οι δημότες να ακούσουν αυτά τα οποία πραγματικά έχετε πράξει. (…)
*Από τη μεριά μου γιατί μου αρέσει να λέω με τη γλώσσα της αλήθειας με όλη αυτή την ενημέρωση από το Δήμαρχο, από τους Αντιδημάρχους σε περιορίζει να βρεις πράγματα για να κάνεις αντιπολίτευση και εγώ δεν είμαι από αυτούς που ψάχνω να βρω για να κάνω αντιπολίτευση. (…)

*Θέλω να συγχαρώ τη Διοίκηση πραγματικά σε όλους τους τομείς και όλους τους Αντιδημάρχους αυτή τη στιγμή που μίλησαν και πάνω απ’ όλα να συγχαρώ τις Υπηρεσίες του Δήμου. (…)

*Εγώ με μια λέξη θέλω να συγχαρώ τη Διοίκηση και επαναλαμβάνω και το λέω γιατί κάνω τη σύγκριση της προηγούμενης Διοίκησης με τη σημερινή. Δεν έχω τίποτε άλλο να πω. (…)

 

Ολόκληρη η ομιλία του κ. Χ. Κοπελούσου:

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, κύριε Δήμαρχε, κύριε Πρόεδρε θα ξεκινήσω από αυτό που ξεκίνησε και ο κ. Κόντος όσον αφορά την παρουσία των δημοτών μας εδώ. Δεν μπορεί να γίνεται μια τόσο εμπεριστατωμένη ενημέρωση από τη Διοίκηση του Δήμου για τα πεπραγμένα του ’16 και να μην υπάρχουν οι δημότες να ακούσουν αυτά τα οποία πραγματικά έχετε πράξει.
Εγώ αυτό που θα μπορούσα να πω αυτή τη στιγμή είναι να κάνω μια σύγκριση της προηγούμενης Διοίκησης με τη σημερινή. Δεν υπάρχουν συγκρίσεις αγαπητοί συνάδελφοι και πρέπει να λέγεται η πραγματικότητα. Και γι’ αυτό αναφέρομαι και λέω ότι θα έπρεπε να ήταν οι δημότες εδώ σήμερα να ακούσουν αυτά τα πράγματα. Και αν ακόμη υπάρχουν παραλείψεις που θα μπορούσαμε εμείς ως αντιπολίτευση να επισημάνουμε και καλό θα είναι πολλές φορές γιατί και η αντιπολίτευση, γενικότερα η αντιπολίτευση, παίζει ένα θετικό ρόλο στις αποφάσεις οι οποίες παίρνονται μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και εκτελεί η Δημοτική Αρχή. Πολλές φορές είναι θετικές οι πλευρές οι δικές μας σε οποιεσδήποτε αποφάσεις.
Όσον αφορά το θέμα των παρουσιών που αναφέρθηκε και ο κ. Πρόεδρος όσον αφορά το θέμα της αντιπολίτευσης και εγώ μιλάω γενικότερα της αντιπολίτευσης είναι λυπηρό αγαπητοί συνάδελφοι όχι γιατί εγώ αναφέρθηκε ότι είμαι σε κάθε Συμβούλιο παρών, αλλά δυστυχώς για την αντιπολίτευση για ορισμένους της αντιπολίτευσης αν θέλετε, για να μην παρεξηγηθώ με τον κ. Κόντο που πάντα είναι παρών και ο κ. Ντάτσης είναι λυπηρό μια τέτοια συγκεκριμένη μέρα που γίνεται ο απολογισμός το υπάρχει ’16 και θα μπορούσαμε ως αντιπολίτευση να μιλήσουμε και θετικά αλλά και αρνητικά και αρνητικά ως προς τις παραλείψεις της Διοίκησης.
Από τη μεριά μου γιατί μου αρέσει να λέω με τη γλώσσα της αλήθειας με όλη αυτή την ενημέρωση από το Δήμαρχο, από τους Αντιδημάρχους σε περιορίζει να βρεις πράγματα για να κάνεις αντιπολίτευση και εγώ δεν είμαι από αυτούς που ψάχνω να βρω για να κάνω αντιπολίτευση.
Θέλω να συγχαρώ τη Διοίκηση πραγματικά σε όλους τους τομείς και όλους τους Αντιδημάρχους αυτή τη στιγμή που μίλησαν και πάνω απ’ όλα να συγχαρώ τις Υπηρεσίες του Δήμου. Γιατί υπάρχουν Υπηρεσίες του Δήμου που νομίζω πασχίζουν, κάνουν τα πάντα για να έρχεται σήμερα εδώ η Διοίκηση και γενικότερα όλοι μας και να λέμε αυτά που λέμε, τα υπέρ.
Εγώ με μια λέξη θέλω να συγχαρώ τη Διοίκηση και επαναλαμβάνω και το λέω γιατί κάνω τη σύγκριση της προηγούμενης Διοίκησης με τη σημερινή. Δεν έχω τίποτε άλλο να πω.

Προηγούμενο άρθροΣεισμός Κω: Οι καταστροφές σε βίντεο 12 λεπτών
Επόμενο άρθρο«Ονειρευτήκαμε με τους «Ονειρωδούς»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.