Πρώτη θέση στο τουρνουά της Ερέτριας το παιδικό του ΑΟΝΦ Άτταλου

0

Λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:


Με εντυπωσιακή παρουσία στο Τουρνουα Evia Cup στην Ερέτρια το τμήμα Παίδων του Αττάλου κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία του επικρατώντας στον τελικό του Χαιδαρίου με 4-2 στα πέναλτυ (κανονική διάρκεια 0-0) και αφου πρωτα ειχε αποκλείσει την Πεύκη με 3-2, την Αθηναίδα με 2-0 και τα Βριλήσσια με 6-0. Η ομάδα της Φιλαδέλφειας εκτός της εξαιρετικής αγωνιστικής παρουσίας της, απέσπασε και τα ευμενή σχόλια των διοργανωτών για την άριστη εικόνα της και συμπεριφορά καθ ολη την διάρκεια του τουρνουά. Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή Κώστα Κραβαρίτη και σε όλα τα παιδιά μέλη της αποστολής του Αττάλου!!!

Προηγούμενο άρθροΑπό Σεπτέμβρη οι αλλαγές στο “νέο Λύκειο” (λεπτομέρειες)
Επόμενο άρθροΠέθανε στη φυλακή ο Παύλος Ψωμιάδης της “Ασπίς Πρόνοια”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.