«Ξεκινάνε σε λίγα 24ωρα τα έργα για την Αγια-Σοφιά»

0

Σάρκα και οστά φαίνεται πως παίρνει το όνειρο κάθε οπαδού της ΓΕΝ!ΑΕΚ. Όπως ανέφερε ο πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγια-Σοφιάς», Δημήτρης Ανδριόπουλος σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ, τα επόμενα 24ωρα οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν την οικοδομική άδεια στα χέρια τους και θα ξεκινήσουν τα έργα στην Νέα Φιλαδέλφεια.

«Νόμιζα πως η διαδρομή μέχρι την εξασφάλιση της άδειας, θύμιζε Μαραθώνιο. Τελικά, μάλλον είναι ο… γύρος της Γαλλίας! Πλέον, όμως, καταφέραμε να φτάσουμε στο τέρμα! Μετράμε κυριολεκτικά λίγες μονάχα μέρες. Μένουν μερικά 24ωρα μονάχα για να πάρουμε την άδεια στα χέρια μας και να ξεκινήσουμε. Είμαστε έτοιμοι και μπορώ να σας πω πως τα έργα θα ξεκινήσουν άμεσα και δεν θα σταματήσουν μέχρι να τελειώσει το γήπεδο.

Χάσαμε πολύ χρόνο τον μήνα που μας πέρασε, με ζητήματα που προέκυψαν από… τρίτους. Ωστόσο καταφέραμε να προσπεράσουμε τα εμπόδια που προέκυψαν και να βρεθούμε τώρα στο τέλος της διαδρομής. Το γήπεδο της ΑΕΚ θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες μέρες να κατασκευάζεται. Δεν ξέρω αν θα είναι Τρίτη ή Τετάρτη, θα είναι όμως μία από τις επόμενες μέρες», ανέφερε.

Προηγούμενο άρθροΕίναι ο Δήμος Φ.Χ. στους δήμους της Αττικής που προσφέρουν περισσότερα στους δημότες τους;;;
Επόμενο άρθροΠάτρα: “Γονείς” χτύπησαν και έκαψαν βρέφος…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.