Μενίδι: Προφυλακισμένος… Δημοτικός σύμβουλος σε συνεδρίαση Δ.Σ.

0

Σε μία ασυνήθιστη, έως πρωτόγνωρη για τα αυτοδιοικητικά και όχι μόνο δεδομένα καταγγελία, αυτή της συμμετοχής προφυλακισμένου (!!!) Δημοτικού Συμβούλου σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, “προχώρησε” πριν λίγα λεπτά, ο τ. Δήμαρχος Αχαρνών, Σωτήρης Ντούρος, όπως ο ίδιος ενημερώνει από μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ; Πριν λίγο στη Συνεδρίαση του ΔΣ που γίνεται τώρα κατήγγειλα ότι υπάρχει Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του Δημαρχου με καίρια θέση!!! ο όποιος είναι προφυλακισμένος!!!! Με αφορμή αυτό το γεγονός που υποκρύπτει ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Ρούσσας και ο Δήμαρχος κ. Κασσαβός τους ρωτάω; Γιατί δεν το καταγγέλλετε και δεν διαγράφετε αυτόν από μέλος της παράταξης; Με ποιο δικαίωμα αφήνετε έναν προφυλακισμένο να αποτελεί μέλος του ΔΣ Δήμου Αχαρνών;», γράφει ο κ. Ντούρος!

ΠΗΓΗepoli.gr
Προηγούμενο άρθροΦιλαδελφειώτης έπιασε κορυφή 5.047μ. και ύψωσε σημαία της ΑΕΚ!
Επόμενο άρθρο8η επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Φλαμπουράρη…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.