Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη έψησε καφέ στο ληστή και της άφησε… tips!

0

Στο στόχαστρο ενός ληστή βρέθηκε ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία διαμένει σε πολυκατοικία της οδού Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, τα ξημερώματα της Παρασκευής ο δράστης σκαρφάλωσε στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας και αφού διέρρηξε την μπαλκονόπορτα πέρασε στο εσωτερικό του διαμερίσματος.

Η ηλικιωμένη γυναίκα ξύπνησε από τον θόρυβο. Βρέθηκε αντιμέτωπη με τον κακοποιό, ο οποίος της είπε ότι θα της κάνει κακό και στη συνέχεια της ζήτησε να του δώσει όσα χρήματα είχε στο σπίτι. Η ηλικιωμένη γυναίκα τον παρακάλεσε να ηρεμήσει και άρχισε να συνομιλεί μαζί του.

Τον ρώτησε γιατί χρειάζεται τα χρήματα και εκείνος απάντησε ότι έχει άρρωστο παιδί. Τον διαβεβαίωσε ότι θα του δώσει όσα χρήματα είχε στο σπίτι και στη συνέχεια του έψησε έναν καφέ. Αμέσως μετά του έδωσε 220 ευρώ. Του είπε, ωστόσο, ότι αυτές ήταν όλες τις οι οικονομίες και πως την επόμενη ημέρα δεν θα είχε χρήματα για να αγοράσει ψωμί. Ο δράστης της άφησε 5 ευρώ και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Πηγή: thestival.gr

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη έψησε καφέ στο ληστή και της άφησε… tips!
Επόμενο άρθροΕργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 200 – 300 ευρώ…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.