“Απολογήθηκε στο ποδήλατο η δημοτική αρχή!” #apologiastopodilato

0

 

Την Τετάρτη 12/7 έγινε η εκ΄του νόμου ετήσια δημόσια απολογία των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής για το 2016…

Η απολογία απευθύνεται προς τους δημότες της πόλης, για να μάθουν τι έκανε ο Δήμος το 2016, να ρωτήσουν και να κρίνουν τα αποτελέσματα και βεβαίως και σε εκπροσώπους μερίδας των δημοτών που εκπροσωπεί η αντιπολίτευση του Δήμου.

Η απολογία κρίθηκε” άκρως επιτυχημένη, όλα έγιναν τέλεια για το 2016 από την δημοτική αρχή. Μπορεί να μην υπήρχε “ψυχή” δημότη στην αίθουσα, στην πλειοψηφία της απούσα η αντιπολίτευση (εκτός των κ.κ. Απ. Κόντου & Κ. Ντάτση), αλλά υπήρξε η μοναδική παρουσία ενός ποδηλάτου στις θέσεις του κοινού.

Η δημοτική αρχή απολογήθηκε στον εαυτό της, το ποδήλατο δεν εξέφρασε καμία απορία και σύμφωνα με “πληροφορίες” συμφώνησε σε όλα… Φήμες μάλιστα λένε ότι το ποδήλατο ήταν αντιδημάρχου της δημοτικής αρχής, οπότε η αντικειμενικότητα του ελέγχεται…

Παρά το σατυρικό κείμενο που γράψαμε παραπάνω, η υποβάθμιση-απαξίωση του δημοτικού μας συμβουλίου δεν οφείλεται μόνο στην δημοτική αρχή την οποία και βολεύει στην τελική… ο όσο λιγότερος έλεγχος… αλλά και στην αντιπολίτευση η οποία δεν έχει αναβαθμίσει με τις θέσεις της και την κριτική της τον δημόσιο διάλογο…

Προηγούμενο άρθροΟ “όχι & τόσο Ιπτάμενος θίασος” της Dance pulse! (εικόνες)
Επόμενο άρθρο«Θερμό επεισόδιο» φοβάται ο ΟΗΕ στην Κύπρο…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.