Αγία Μαρίνα Ν.Φ.: Στο Νοσοκομείο με κατάγματα από λακκούβα στην οδό Λάρνακος!

0

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ FX-NEWS: Με δύο κατάγματα, ένα στην κλείδα του δεξιού ώμου και ένα σε οστάριο του αριστερού ποδιού του σώματός της,  κατέληξε  συνδημότισσά μας, κάτοικος Αγίας Μαρίνας Νέας Φιλαδέλφειας, ως  αποτέλεσμα της λακκούβας που υπήρχε στο οδόστρωμα της οδού Λάρνακος στην διασταύρωση με την οδό Αγίου Γεωργίου, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας.

Το ατύχημα συνέβη κατά την περιφορά της εικόνας της Αγίας Μαρίνας, το απόγευμα της 17ης Ιουλίου, όταν η άτυχη συνδημότισσά μας δεν πρόσεξε την λακκούβα, σκόνταψε , παραπάτησε στο οδόστρωμα, έπεσε και κατέληξε στο Νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού-Κοργιαλένειου, αφού παρέμεινε στο οδόστρωμα πλέον της μιας ώρας, σπαράζοντας από τους δυνατούς πόνους.

Κοντά της έτρεξαν κάτοικοι της περιοχής προσφέροντάς της βοήθεια και περιμένοντας καρτερικά το ασθενοφόρο.  Σας  παραθέτουμε φωτογραφίες του οδοστρώματος της οδού Λάρνακος από τις οποίες φαίνεται η επικινδυνότητα του δρόμου και η αδιαφορία  της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου.

Στοιχεία της συνδημότισσάς μας είναι στην διάθεση της εφημερίδας.

Προηγούμενο άρθροΨυχασθενής δολοφόνος, ελεύθερος, έσφαξε και άλλη γυναίκα!
Επόμενο άρθροΜεγάλος σεισμός 6,4 Ρίχτερ στα Δωδεκάνησα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.