«Επιτυχημένοι οι 12 Ένορκοι» της Θεατρικής Ομάδας ΔΡΩΜΕΝΟ by Lud Project

0

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 2 παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας  ΔΡΩΜΕΝΟ by Lud Project στο Ανοιχτό Θέατρο του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (ΠΠΙΕΔ) το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Η Θεατρική ομάδα παρουσίασε τη Θεατρική Παράσταση «12 Ένορκοι» (βασισμένη στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία του Reginald Rose). Σκιαγραφώντας 12 διαφορετικούς χαρακτήρες, δείχνοντας τις αδυναμίες τους και τις προκαταλήψεις μιας ολόκληρης κοινωνίας. Οι Θεατές είδαν το Π.Π.Ι.Ε.Δ να μετατρέπεται σε μια αίθουσα ενόρκων και μέσα από την «κλειδαρότρυπα» παρακολούθησαν τους 12 ενόρκους άλλοτε να συγκρούονται και άλλοτε να έχουν κοινή πορεία.

Η Θεατρική Ομάδα εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας κ. Άρη Βασιλόπουλο και την Κα. Ευτυχία Παπαλουκά Αντιδήμαρχο Παιδείας & Πολιτισμού (πρ. Αντιπρόεδρο του ΠΠΙΕΔ)  για την παραχώρηση του ΠΠΙΕΔ ως χώρο προβών και παράστασης. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους  στους εκατοντάδες θεατές για την συμπαράστασή τους και το θερμό τους χειροκρότημα που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ (Σύμφωνα με τους όρους χρήσης της Fx-news)

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λίγες ώρες μετά τις πληροφορίες περί ύπαρξης ενός αφύσικου ήχου λίγη ώρα πριν την εξαφάνιση του...