«Επιτυχημένοι οι 12 Ένορκοι» της Θεατρικής Ομάδας ΔΡΩΜΕΝΟ by Lud Project

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 2 παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας  ΔΡΩΜΕΝΟ by Lud Project στο Ανοιχτό Θέατρο του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (ΠΠΙΕΔ) το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Η Θεατρική ομάδα παρουσίασε τη Θεατρική Παράσταση «12 Ένορκοι» (βασισμένη στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία του Reginald Rose). Σκιαγραφώντας 12 διαφορετικούς χαρακτήρες, δείχνοντας τις αδυναμίες τους και τις προκαταλήψεις μιας ολόκληρης κοινωνίας. Οι Θεατές είδαν το Π.Π.Ι.Ε.Δ να μετατρέπεται σε μια αίθουσα ενόρκων και μέσα από την «κλειδαρότρυπα» παρακολούθησαν τους 12 ενόρκους άλλοτε να συγκρούονται και άλλοτε να έχουν κοινή πορεία.

Η Θεατρική Ομάδα εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας κ. Άρη Βασιλόπουλο και την Κα. Ευτυχία Παπαλουκά Αντιδήμαρχο Παιδείας & Πολιτισμού (πρ. Αντιπρόεδρο του ΠΠΙΕΔ)  για την παραχώρηση του ΠΠΙΕΔ ως χώρο προβών και παράστασης. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους  στους εκατοντάδες θεατές για την συμπαράστασή τους και το θερμό τους χειροκρότημα που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε!
Εφημερίδα Fx-news -Διαβάστε on-line το νέο τεύχος
Σε περίπτωση που έχετε την εφαρμογή ad block ενεργοποιημένη κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
Θέλετε να καταγγείλετε κάποιο γεγονός; Μάθατε κάποια είδηση; Έγινε ένα συμβάν και έτυχε να ήσασταν μπροστά; Επικοινωνήστε με την Fx-news⇒ ΕΔΩ