Ενημέρωση της ερ. ΑΕΚ για την Γ.Σ. που αφορά άμεσα και το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια

0

Η ερασιτεχνική ΑΕΚ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ενημερώνει πως λόγω αδυναμίας πολλών
μελών της από την περιφέρεια, που θέλουν να παραβρεθούν στην Γενική Συνέλευση του σωματείου την Δευτέρα, 17:00 στο ΟΑΚΑ, να τακτοποιήσουν νωρίτερα τις συνδρομές τους η καταλυκτική ημερομηνία παρατείνεται. Έτσι όσοι Ενωσίτες επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Συνέλευση της Ερασιτεχνικής θα έχουν την δυνατότητα να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους μέχρι και μισή ώρα νωρίτερα στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ, όπου θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση αλλά και από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της Γ.Σ. είναι τα ακόλουθα: 1.Εκλογή Προέδρου της Συνέλευσης. 2.Επικύρωση των Αποφάσεων των τελευταίων Γ.Σ. έτους 2016. 3.Διαγραφή των μελών Βασιλείου Καπετανόπουλου, Νικολάου Σταθάκου, Κωνσταντίνου Χαμπάκη, Αναστασίου Αγγελακόπουλου, Ιωάννη Πολιτόπουλου, Γεωργίου Γάσια, Σταματίου Βουδούρη, Παύλου Παπατριανταφύλλου, Κωνσταντίνου Κοτσώνη για συμπεριφορά αντιβαίνουσα στον καταστατικό σκοπό και στα συμφέροντα του Σωματείου. 4.Διαγραφή όλων των μελών που δεν έχουν πληρώσει άνω των δυο τουλάχιστον ετησίων συνδρομών, σύμφωνα με το καταστατικό. 5.Χορήγηση εντολής στο Δ.Σ. για εκκαθάριση του Μητρώου Μελών και επικαιροποίησή του.
6.Ενημέρωση περί όλων των ενεργειών που έχουν λάβει χώρα κατά τη μέχρι σήμερα διαδικασία για την έκδοση της οικοδομικής άδειας και την ανέγερση του Κέντρου Αθλητισμού Μνήμης και Πολιτισμού «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» στη Νέα Φιλαδέλφεια και επικύρωση όλων των ενεργειών από της συνάψεως της σύμβασης παραχώρησης μέχρι και την έγκριση της υψομετρικής μελέτης.
7.Ίδρυση νέων τμημάτων άθλησης και αγωνιστικών τμημάτων τρίαθλου, beach volley, beach handball, basket 3 on 3, υδατοσφαίρισης, γυμναστικής (ενόργανης, ρυθμικής, αεροβικής, τραμπολίνο), πάλης, τάε κβον ντο, τζούντο, καράτε, Brazilian jiu jitsu, Muay Thai, ΜΜΑ, αντισφαίρισης, τοιχοσφαίρισης, αντιπτέρισης, ιππασίας, τοξοβολίας, σκοποβολής, μοντέρνου πένταθλου, ράγκμπι λιγκ, χόκεϊ επί χόρτου, αγωνιστικού μπριτζ, μπόουλινγκ.
8.Ίδρυση τμημάτων άθλησης και αγωνιστικών τμημάτων αθλημάτων για άτομα με αυξημένες ικανότητες ΑΜΕΑ.
9.Επικύρωση συμφωνίας χορηγίας δια ονοματοδοσίας των τμημάτων Ακαδημιών Ποδηλασίας κι ονομασίας τους ως «ΑΕΚ SKODA ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ» και το λογότυπο «ΑΕΚ SCODA synergy» για τις περιόδους 2017-2018 και 2018-2019. Σε περίπτωση μη επίτευξης της νομίμου απαρτίας, θα διεξαχθεί επαναληπτική Γ.Σ. στις 11 Ιουλίου 2017 ημέρα Τρίτη στον ίδιο τόπο και ώρα 19.00, με την απαιτούμενη από το καταστατικό απαρτία για επαναληπτική Γ.Σ.

Προηγούμενο άρθροΕρχεται νέο κύμα καύσωνα – Στα ύψη και πάλι ο υδράργυρος
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη έψησε καφέ στο ληστή και της άφησε… tips!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.