«Αυτός είναι η «έντιμη εξαίρεση» στον απολογισμό της Δημοτικής αρχής» #entimi_exairesi

Με μοναδική παρουσία «έντιμης εξαίρεσης δημοσιογράφου» (σύμφωνα με τον δημοσιογράφο-έμμισθο πρόεδρο-υπεύθυνο της «αντικειμενικής» εφημερίδας «φερέφωνο» της δημοτικής αρχής)» στο «μονόπρακτο με το ποδήλατο«… συγγνώμη… στον απολογισμό της δημοτικής αρχής, κανένα άλλο τοπικό μέσο και δημοσιογράφος δεν παρευρέθη στο μεγάλο αυτό γεγονός της χρονιάς!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας όμως, στον «απολογισμό» παραβρέθηκαν 3 εκπρόσωποι του τοπικού μας τύπου, από 3 διαφορετικά μέσα, συμπεριλαμβανομένου, του δημοσιογράφου-έμμισθου προέδρου. Και αναρωτιόμαστε. Ποιον εννοεί ο ποιητής;;; Ποιος είναι ο «μοναδικός έντιμος δημοσιογράφος» που έδωσε το παρών;;; Ας το κάνουμε με την μέθοδο της εις άτοπον επαγωγής.

  • Ο ένας από τους τρεις, δεν είναι μέλος της διοίκησης, δεν είναι αριστερός, ελέγχει και  κριτικάρει την δημοτική αρχή, άρα;;; Αποκλείεται σύμφωνα με τα «Δημοκρατικά ιδεώδη» του «δημοσιογράφου-έμμισθου προέδρου-υπευθύνου της «αντικειμενικής» εφημερίδας «φερέφωνο» της δημοτικής αρχής«. Ούτε δημοσιογράφος, «ούτε έντιμος». Άρα «απών«!
  • Ο δεύτερος από τους τρεις, δεν είναι μέλος της διοίκησης, δεν είναι αριστερός, δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τα τοπικά μας, άρα… «απών» και αυτός!
  • Ο τρίτος και τελευταίος, είναι μέλος της διοίκησης, έχει εκλεγεί με την δημοτική αρχή τοπικός σύμβουλος, έχει οριστεί έμμισθος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας, είναι δημοσιογράφος, είναι υπεύθυνος σύνταξης της «αντικειμενικής» εφημερίδας «φερέφωνο» της δημοτικής αρχής, στην οποία ο ίδιος έγραψε «πλην μιας έντιμης εξαίρεσης, οι τοπικοί δημοσιογράφοι και δημοσιογραφούντες (…) δεν ήρθαν να καταγράψουν θέσεις και αντιθέσεις (…)!

Η επιστήμη έκανε πάλι το θαύμα της!!!

Ο τρίτος, ο δημοσιογράφος-έμμισθος πρόεδρος-υπεύθυνος της «αντικειμενικής» εφημερίδας «φερέφωνο» της δημοτικής αρχής, είναι η «ΕΝΤΙΜΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ», που αντιλαμβάνεται πλήρως τον ρόλο του και ως μοναδικός εκπρόσωπος της αληθινής δημοσιογραφίας, παρέστη στο «μονόπρακτο με το ποδήλατο«… συγγνώμη… στον απολογισμό της δημοτικής αρχής! Και μάλιστα με διττό ρόλο. Και ως «έντιμη εξαίρεση» και ως έμμισθος πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου!

Τα θερμά μας συγχαρητήρια!
Εφημερίδα Fx-news -Διαβάστε on-line το νέο τεύχος
Σε περίπτωση που έχετε την εφαρμογή ad block ενεργοποιημένη, απενεργοποιήστε την για να δείτε την εφημερίδα ή κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ.