“Απεργία-αποχή κατά της αξιολόγησης των Δημοσίων Υπαλλήλων”…

0


Να συνεχίσουν την απεργία-αποχή από τις διαδικασίες αξιολόγησης καλεί τους δημοσίους υπαλλήλους η ΑΔΕΔΥ, τονίζοντας ότι η

στάση αυτή είναι «πέρα για πέρα συνταγματικό μας δικαίωμα, το οποίο θα συνεχίσουμε να ασκούμε».

«Καμία πειθαρχική δίωξη δεν μπορεί να ασκηθεί σε κανέναν, εξαιτίας της συμμετοχής του στην απεργία-αποχή» αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ, που επικρίνει την ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την έκδοση τρίτης κατά σειρά εγκυκλίου, «προκειμένου να εκφοβίσει τους συναδέλφους για να προχωρήσουν τις διαδικασίες αξιολόγησης. Χαρακτηριστικό δε του κλίματος εκφοβισμού και τρομοκρατίας είναι και οι λέξεις-φράσεις που χρησιμοποιεί στη νέα εγκύκλιο, που παραπέμπουν σε αλήστου μνήμης εποχές. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι ‘οφείλουν οι αρμόδιες Διευθύνσεις Προσωπικού να διανείμουν αμελλητί -με απόδειξη- τα έντυπα αξιολόγησης στους υπαλλήλους’».

«Οι δημόσιοι υπάλληλοι, με τη συνέχιση της καθολικής τους συμμετοχής στην απεργία-αποχή από την αξιολόγηση, θα δώσουν τη δική τους απάντηση στην επιχείρηση εκφοβισμού τους από την κ. Γεροβασίλη» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ.

Newsroom ΔΟΛ

Προηγούμενο άρθροΔυστυχώς, δεν τα κατάφερε ο πυροσβέστης που τραυματίστηκε στο Ζευγολατιό…
Επόμενο άρθρο“ΣΚΑΝΔΑΛΟ ή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ;: Κύριε Δήμαρχε, ποιοι σας ζήτησαν ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ;;;”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.