ΑΕΚ: Το γήπεδο και ο Δήμος στο επίκεντρο στην Γ.Σ. της ερασιτεχνικής

0

Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, που είχε ως βασικά της θέματα συζήτησης τις εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου, εν όψει της έκδοσης της άδειας τις επόμενες ημέρες και τη διαγραφή μελών.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, όπως και ο πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγιά Σοφιάς» Δημήτρης Ανδριόπουλος βρέθηκαν στα VIP του ΟΑΚΑ, όπου έγινε η ΓΣ παρουσία περισσότερων από 100 μελών της ερασιτεχνικής ΑΕΚ και στις ομιλίες τους είπαν:

Δημήτρης Μελισσανίδης:

Στην τοποθέτησή του ο Μελισσανίδης τόνισε μεταξύ άλλων: «Πρέπει όλοι μας και όλοι σας να μάθετε τι ακριβώς γίνεται. Ειλικρινά σας λέω είναι η πρώτη φορά που είμαστε τόσο κοντά όσο δεν μπορεί να φανταστεί κανείς. Θέλω να πιστεύω ότι, ίσως την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε την άδεια. Θα μας πει περισσότερα ο κ. Ανδριόπουλος που είναι κοντά μας σήμερα. Και μετά τον κ. Ανδριόπουλο θέλω να καταγγείλω σε εσάς, τον κόσμο της ΑΕΚ, αυτά που έχουμε τραβήξει αυτά τα τέσσερα χρόνια. Γιατί είναι τελείως διαφορετικά να δέχεσαι έναν πόλεμο από ανταγωνιστικές ομάδες, αλλά ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω άνθρωποι που είναι στην οικογένεια της ΑΕΚ, με τόση μανία, με τόσο πάθος και κακία, να θέλουν να καταστρέψουν, αυτό το οποίο κυνηγάμε τόσα χρόνια. Και ειλικρινά, ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω -και το σκέφτομαι- πως πρέπει να είναι διεφθαρμένα μυαλά, πρέπει να είναι πολύ λίγοι ως άνθρωποι.

Εκτιμώ ότι ήθελαν μια ΑΕΚ, με εκείνους να το παίζουν ψευτοπαράγοντες. Άνθρωποι, που θα το πω, δεν έχουν να πληρώσουν ούτε το ενοίκιο του σπιτιού τους. Έχω μπλέξει με αυτά τα νούμερα και τους τρελούς που έρχονταν στα δικαστήρια κατά της ΑΕΚ. Τη μια έλεγαν ότι η Γενική Συνέλευση δεν έγινε με τον νόμιμο τρόπο. Την άλλη λένε ότι το γήπεδο είναι του Μελισσανίδη. Την άλλη έλεγαν ότι δεν έχει στίβο. Την άλλη έλεγαν που θα πάνε τα ερασιτεχνικά τμήματα. Αλλά σήμερα που η ΑΕΚ δεν έχει γήπεδο, κανείς δεν μας λέει που πάνε τα ερασιτεχνικά τμήματα. Και πρέπει αγαπητοί φίλοι να μάθουμε όλοι ότι χωρίς γήπεδο δεν υπάρχει ούτε παρόν ούτε μέλλον.

Θα σας πω μονάχα ότι όλα αυτά τα χρόνια που έχουμε πάει στο ΟΑΚΑ, κάθε Κυριακή, αντί να εισπράττουμε, πληρώνουμε. Αφού λέω καλύτερα να παίζουμε εκτός έδρας. Την μία Κυριακή 30 χιλιάδες, την άλλη Κυριακή 40 χιλιάδες. Δεν εισπράττει ποτέ ο σύλλογος. Δηλαδή, είμαστε γηπεδούχοι και πληρώνουμε. Και το άλλο που θέλω να πω είναι ότι χωρίς γήπεδο αυτή η ομάδα δεν θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια της. Γιατί, κακά τα ψέματα, με το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια η περσινή ομάδα μπορούσε να διεκδικήσει τίτλο.

Και για να σωθούν τα ερασιτεχνικά τμήματα, η ομάδα πρέπει να αποκτήσει γήπεδο. Βρέθηκε ένας τρελός που λέγεται Μελισσανίδης, να βάλω τα ωραία μου χρήματα και από τη μία έχω τον δήμαρχο να μου λέει ότι θέλει να του πάρουν το δάσος και από την άλλη να έχω 6-7, οι οποίοι το κυνηγητό που μας έχουν κάνει δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Έχει πάει το μυαλό μου, όταν πρώτα ο Θεός φτιάξουμε το γήπεδο, να κρεμάσω τις φωτογραφίες τους σε ειδικό δωμάτιο. Για να καταλάβουν όλοι οι ΑΕΚτζήδες ποιοι ήταν οι νεκροθάφτες της ΑΕΚ, που ό,τι γράφουν αυτοί σε κάθε κωλοσάιτ τα αναπαράγουν τα συλλογικά έντυπα άλλων ομάδων.

Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω τόσο μένος. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι δική τους πρωτοβουλία ή αν σπρώχνονται από κάπου. Δεν μπορούσα ποτέ να πιστέψω ότι ΑΕΚτζήδες, μέλη της Ερασιτεχνικής θα μπορούσαν να κυνηγάνε με τόση μανία το γήπεδο. Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν τους ξέρω. Και αν τους δω δεν ξέρω ποιοι είναι. Αλλά θα τους ονομάσω έναν-έναν: Βασίλειος Καπετανόπουλος, Νικόλαος Σταθάκος, Κωνσταντίνος Χαμπάκης, Αναστάσιος Αγγελακόπουλος, Ιωάννης Πολιτόπουλος, Γεώργιος Γάσιας, Σταμάτης Βουδούρης, αυτοί όλοι είναι κουβαρντάδες, μπαίνανε και τσάμπα, Παύλος Παπατριανταφύλλου και Κωνσταντίνος Κοτσώνης.

Αυτός ο τελευταίος ο Κοτσώνης, εκτός του ότι γράφει αυτά που γράφει για το γήπεδο και την ΑΕΚ, τώρα γράφει για τον Μελισσανίδη, κτλ. Δηλαδή οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Κάποιοι από εσάς τους ξέρετε. Εγώ δεν τους ξέρω. Ήρθα όμως εδώ για να καταθέσω το τι έχω τραβήξει αυτά τα τέσσερα χρόνια. Εκτός από τη δημοτική Αρχή που μας πολεμάει, όλοι αυτοί που υποτίθεται είναι ΑΕΚτζήδες μας κάνουν πόλεμο. Αφήνω στην κρίση σας, δεν θέλω να πω τίποτα. Όμως ένα πράγμα θέλω να σας πω: Ο ρουμπάμπας να γυρίσει ανάποδα, το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει».

Επειδή δεν μπορούν να χτυπήσουν εμένα, τα έχουν βάλει με τον Αλέξη Αλεξίου. Τον τρέχουν στους εισαγγελείς. Όταν η ΑΕΚ έπεσε στην Γ’ Εθνική έπρεπε να συνεργαστούμε με την Ερασιτεχνική, τα έσοδα που είχε το ποδόσφαιρο πέρναγαν στην Ερασιτεχνική και πήγαν τώρα αυτοί οι κύριοι και ρωτάνε που πήγαν τα λεφτά και πάμε τώρα στους εισαγγελείς για να αποδείξουμε αυτό που όλοι καταλαβαίνουμε. Το γήπεδο δεν έχει ιδιοκτήτη. Το γήπεδο θα ανήκει στον κόσμο της ΑΕΚ

Δημήτρης Ανδριόπουλος:

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Δημήτρης Ανδριόπουλος: «Είμαστε πιο κοντά από ποτέ για την άδεια. Μένουν λίγες ημέρες. Αυτοδιαψεύστηκα την τελευταία φορά και έκανα λάθος, αλλά αυτή την φορά είμαστε πραγματικά κοντά. Σας μιλώ ειλικρινά τα υπουργεία και οι δημόσιοι υπάλληλοι πουν έχουν εμπλακεί με το γήπεδο της ΑΕΚ δουλεύουν υπό ηρωικές συνθήκες». Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον διέκοψε εκείνη τη στιγμή και τόνισε: «Συγγνώμη και θα ήταν και παράλειψη, τον μεγάλο αγώνα και την προσπάθεια που κάνει ο υπουργός, ο κ. Φλαμπουράρης. Τεράστια προσπάθεια, που αν δεν ήταν αυτός, όχι άδεια δεν θα μας είχαν δώσει, αλλά θα μας είχαν πάρει και το χωράφι. Τεράστια προσπάθεια. Και θέλω όλη η οικογένεια της ΑΕΚ να το ξέρει. Όπως επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τον κ. Σπίρτζη ο οποίος ενέργησε γρήγορα και μας έβγαλε τις υψομετρικές διαφορές. Και τα λέω αυτά γιατί θέλω ο κόσμος της ΑΕΚ να ξέρει ποιοι πραγματικά βοήθησαν για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε σήμερα».

«Ο αγώνας που κάνουμε δεν έχει τελειώσει. Από την ημέρα που πάρουμε την οικοδομική άδεια και ξεκινήσουν τα έργα, θα έχουμε άλλα δύο χρόνια μπροστά μας. Έχουμε κάνει διαγωνισμό, έχουμε πάρει προσφορές και είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσει το έργο», συνέχισε ο Ανδριόπουλος και πρόσθεσε: «Θα απευθυνθώ για μια ακόμη φορά στον Δήμο, ο οποίος έχει τελεσίδικη απόφαση για την απομάκρυνση των απορριμματοφόρων, να σταματήσει να βάζει εμπόδια στο γήπεδο αντί να κάνει αυτό που οι νόμοι επιτάσσουν. Να έρθει επιτέλους ο Δήμος να συνεργαστεί και να αγκαλιάσει το έργο γιατί είναι μονόδρομος»

Το έργο της υπογειοποίησης έχει πάρει το δρόμο του και βρίσκεται στην διαδικασία έγκρισης. Όταν τελειώσει η ΑΕΚ θα δωρίσει την οριστική μελέτη στην περιφέρεια και το έργο θα έχει τελειώσει πριν τελειώσει το γήπεδο. Αυτό θα μπει στις διαδικασίες δημοσίου

ΠΗΓΗaek365.com
Προηγούμενο άρθροΣτον “αέρα” παραμένει η ευνοϊκή ρύθμιση για τα ανασφάλιστα Ι.Χ.
Επόμενο άρθροΑττική: Σε ποιες παραλίες απαγορεύεται η κολύμβηση
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.