“Παραπληροφόρηση”… το σχόλιο αντιδημάρχου για την Οδό Ζαΐμη – Απάντηση FX-news

0

Ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Θοδωρής Μανωλεδάκης, σχολίασε το ρεπορτάζ της FX-news, “Νέα Φιλαδέλφεια: Η οδός Ζαΐμη «πέφτει», στους Απομάχους! (Βίντεο)”, μιλώντας για “παραπληροφόρηση”, αναφέροντας ότι τα “έργα στον Κηφισό έχουν ξεκινήσει από νότια” και ότι… “οι κάτοικοι που αγωνιούν για την ασφάλεια του δρόμου ας φροντίσουν για τα όρια των ιδιοκτησιών τους όπως επιβάλει ο πολεοδομικός σχεδιασμός της περιοχής και μετά συζητάμε για στενότητα ασφάλεια ή ανεπάρκεια του δρόμου.“!!! 

Δείτε ολόκληρο το σχόλιο του αντιδημάρχου και ακολούθως το σχόλιο της FX:

Η παραπληροφόρηση έχει και τα όριά της! Η διευθέτηση της κοίτης του Κηφισού μετά τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τη νεροποντή το 2015 είναι είναι έργο υπέρ τοπικό και όχι του κάθε Δήμου που διασχίζει το ποτάμι και ως τέτοιο έχει ήδη ξεκινήσει από τη Περιφέρεια και το Υπουργείο Περιβάλοντος. ‘Οποιος διέρχεται από την οδό Λάμπρου Κατσώνη ( η παράλληλος του Κηφισού και της Εθνικής) μπορεί να δεί τα συνεργεία που δουλεύουν πυρετωδώς. Απλά έχει ξεκινήσει απο τη νότια πλευρά (σύνορα Χαλκηδόνας-Αγ Αναργύρων) γιατί έτσι προβλέπει η εκπονηθήσα μελέτη σύμφωνα με τους υδρογεωλογικούς κανονισμούς και θα συνεχίζεται βόρεια. Ο Δήμος μας αλλά και οι άλλοι Δήμοι που διασχίζει το ποτάμι και αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα ( Κηφισιάς – Αχαρνών – Αγ Αναργύρων) είναι σε συνεχή επαφή με τη Περιφέρεια και παρακολουθεί στενά τη πορεία του έργου. Όσο για τους κατοίκους που αγωνιούν για την ασφάλεια του δρόμου ας φροντίσουν για τα όρια των ιδιοκτησιών τους όπως επιβάλει ο πολεοδομικός σχεδιασμός της περιοχής και μετά συζητάμε για στενότητα ασφάλεια ή ανεπάρκεια του δρόμου.

Απάντηση Βασίλη Βέττου – εκδότη Fx-news:

Κύριε αντιδήμαρχε, τα συνεχόμενα ρεπορτάζ της FX-news εδώ και 2 περίπου χρόνια για τον επικίνδυνο για την δημόσια ασφάλεια δρόμο, αναφέρονται ξεκάθαρα για τα μέτρα προστασίας και σήμανσης!!! Είναι επαρκή;;; Έχει προειδοποιητική φωτιζόμενη σήμανση;;; Κινδυνεύουν τα οχήματα να πέσουν μέσα στο ποτάμι;;; Υπήρξαν περιστατικά που από τύχη και μόνο δεν έπεσαν μέσα οχήματα;;; Ο “κουφωμένος” δρόμος είναι έτοιμος να υποχωρήσει ολοκληρωτικά;;; Μπορεί κάποιο παιδάκι να πέσει μέσα στο ποτάμι από το συγκεκριμένο σημείο;;; Πιστεύεται πως ο Δήμος έχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στο σημείο;;; Εάν συμβεί ατύχημα, τι θα απαντήσετε την επόμενη ώρα στους παθόντες;;;…

… Ότι η Fx-news “παραπληροφορούσε χωρίς όρια”, αναδεικνύοντας -όπως είναι η δουλειά της- το σοβαρότατο πρόβλημα δημοσίας ασφάλειας;;; Ότι η περιφέρεια έχει αρχίσει τα έργα από τα… νότια… οπότε ας αφήσουμε “ξέφραγο αμπέλι” το σημείο μέχρι τα έργα να φτάσουν στα βόρεια;;; Μήπως θα τους πείτε ότι “δεν φταίμε εμείς, αλλά οι κάτοικοι της περιοχής”;;;

Τι θα τους πείτε κύριε αντιδήμαρχε;;;

Προηγούμενο άρθροΑπό το Dance Pulse: “Ο όχι-και-τόσο ιπτάμενος θίασος της Χέλγκα Φον Σνίτσελ”
Επόμενο άρθροΤρομοκρατικό “χτύπημα” στο Ορλάντο;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.