Νέα Φιλαδέλφεια: Βοήθεια ζητούν κάτοικοι, για “παραβατικότητα” οικογένειας Ρομά (Εγγραφα)

0

Από ομάδα κατοίκων γειτονιάς της Νέας Φιλαδέλφειας, λάβαμε καταγγελίες και επίσημα έγγραφα, σχετικά με οικογένεια Ρομά που κατοικεί μόνιμα στην πόλη και προβαίνει συνεχώς σε παραβατικές πράξεις, τα τελευταία χρόνια.

Οι κάτοικοι ζητούν την προστασία τους και ζητούν από τον  Δήμο & την Αστυνομία, να βοηθήσουν ως προς την ασφάλειά τους και επίσης, στην ενσωμάτωση και κοινωνικοποίηση της συγκεκριμένης πολυμελούς οικογένειας. Παρά τις νόμιμες ενέργειες στους αρμόδιους φορείς που έχουν κάνει, μέχρι σήμερα η κατάσταση παραμένει ίδια, όπως λένε.

Δείτε τα επίσημα έγγραφα από τις σχετικές διαδικασίες που έχουν προβεί οι κάτοικοι:

Έγγραφο που εστάλη στον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, όπου και αναφέρονται οι παραβατικές πράξεις, όπως τις δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής:

Εγγραφα, που απέστειλε ο “Συνήγορος του Πολίτη” στην ομάδα κατοίκων που είχε προσφύγει, στις αρμόδιες τοπικές αρχές και του υπουργείου “Προστασίας του Πολίτη”:

Προηγούμενο άρθροΜενίδι: Σχέδιο… Αλ Καπόνε από την ΕΛ.ΑΣ.
Επόμενο άρθροΑνακοινώσεις της “Ενωσης Γονέων ΝΦ-ΝΧ”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.