Μπερδευτήκαμε: Ως πρόεδρος ή ως δημοσιογράφος απαντάτε στα ερωτήματα της Fx-news;;;

0
Ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Νέας Χαλκηδόνας κύριος Γιώργος Κατερίνης, “απάντησε” με ΥΒΡEΙΣ στο άρθρο μας “Τι θέλει να κάνει ο Δήμος στο Κάτω Κουκλάκι;;;”, μέσω της ιδιότητας του ως υπεύθυνος σύνταξης νέας τοπικής εφημερίδας (ιδιοκτησίας νεοσύστατης Μ.Κ.Ο…) που «επικοινωνεί» τις θέσεις της δημοτικής αρχής του Άρη Βασιλόπουλου!!!Στο ρεπορτάζ της Fx-news γράψαμε:


Τι θέλει να κάνει ο Δήμος στο Κάτω Κουκλάκι;;;

Ο κ. Γιώργος Κατερίνης, εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος με την «Δύναμη Πολιτών», πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Νέας Χαλκηδόνας και υπεύθυνος σύνταξης νέας τοπικής εφημερίδας (ιδιοκτησίας νεοσύστατης Μ.Κ.Ο…) που «επικοινωνεί» τις θέσεις της δημοτικής αρχής του Άρη Βασιλόπουλου, ανήρτησε στο Facebook:


To Κοινοτικό Συμβούλιο Νέας Χαλκηδόνας έλαβε μια απόφαση στην τελευταία του συνεδρίαση για ενοικίαση ενός καταστήματος στο Κάτω Κουκλάκι, στο οποίο να λειτουργήσει Κέντρο Ενημέρωσης του Δημότη (η απόφαση αυτή έχει σταλεί ως αίτημα προς το Δημοτικό Συμβούλιο). Εφόσον γνωρίζει κάποιος από την ομάδα κατάλληλο χώρο, παρακαλώ να μας τον υποδείξετε. Ευχαριστώ


Ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας εφόσον… έλυσε όλα τα προβλήματα της περιοχής του Κάτω Κουκλακίου Νέας Χαλκηδόνας, θα δημιουργήσει γραφείο ενημέρωσης (!!!) με την ονομασία Κ.Ε.Δ… (Κέντρο Ενημέρωσης Δημοτών)!

Θα τους κάνει καθημερινή ενημέρωση για τι;;; Ποια θα είναι η χρησιμότητά του;;; Γιατί ο Δήμος πρέπει να πληρώνει μισθώματα και να απασχολεί προσωπικό;;; Θα ανοίξει «ΚΕΔ» και στην Αγία Μαρίνα; Και στους Απομάχους;

Μήπως το «ΚΕΔ» στο Κάτω Κουκλάκι Νέας Χαλκηδόνας είναι στην ουσία «Κ.Ε.Δ.Π.» (Κέντρο Ενημέρωσης Δύναμης Πολιτών);;; Μήπως η 5η θέση που είχε λάβει στις εκλογές του 2014 η παράταξη του Άρη Βασιλόπουλου (Δύναμη Πολιτών) στη Νέα Χαλκηδόνα, παίζει κάποιο ρόλο;;; Μήπως το «ΚΕΔ» γίνεται στα πλαίσια της «εκλογικής ενδυνάμωσης» της «παράταξης» στην συγκεκριμένη περιοχή;;; Εκλογές έχουμε σε λιγότερο από 2 χρόνια…

Ερωτήματα…


Και ο πρόεδρος “απάντησε” ή μάλλον “προσέβαλε και ύβρισε”… μέσω της ιδιότητάς του ως  υπεύθυνος σύνταξης νέας τοπικής εφημερίδας που «επικοινωνεί» τις θέσεις της δημοτικής αρχής:


Ο Δήμος, το Κάτω Κουκλάκι και η εμπάθεια

Μάλλον ενοχλεί ο Πολίτης και η δημοσιογραφία που ασκεί αρκετούς από όσους μέχρι σήμερα μονοπωλούσαν τη διαχείριση της πληροφόρησης στην πόλη μας. Κι επειδή δεν έχουν να πουν κάτι για τα γραφόμενά μας, προσπαθούν να μας πλήξουν με προσωπικές αιχμές και επιθέσεις. Δεν πρόκειται να μπούμε σε τέτοια αντιπαράθεση, εκτός αν κρίνουμε ότι ανοίγει θέμα που αφορά τους πολίτες.

Τέτοιο είναι το κείμενο που ανήρτησε σήμερα το Fx-news και με το οποίο επιχειρείται διαστρέβλωση μιας απόφασης που έλαβε ομόφωνα το Κοινοτικό Συμβούλιο της Νέας Χαλκηδόνας. Η απόφαση αυτή αφορά την λειτουργία Κέντρου Ενημέρωσης Δημοτών στην περιοχή Κάτω Κουκλάκι, το νοτιότερο άκρο του Δήμου μας. Αντί να επικροτήσει μια τέτοια απόφαση που έχει στόχο να φέρει πιο κοντά τους δημότες μιας απομακρυσμένης περιοχής με το Δήμο και να λύσει ζητήματα της περιοχής, ο υπογράφων το συγκεκριμένο κείμενο αφήνει αιχμές για τη χρησιμότητα ενός τέτοιου Κέντρου και θέτει ερωτήματα, τα οποία αν πραγματικά ενδιαφερόταν για την προαγωγή της ενημέρωσης θα μπορούσε να τα θέσει στη διοίκηση του Δήμου, ή να αναζητήσει την απόφαση του Συμβουλίου, ή ακόμα και να κάνει μια βόλτα στην περιοχή και να ρωτήσει τους κατοίκους. Στην περίπτωση αυτή, δεν έχουμε απλά ένα κακό «ρεπορτάζ», αλλά έχουμε ένα κακόβουλο και στοχευμένο λιβελογράφημα με στόχο να πληγεί το έργο της διοίκησης, το κύρος μου ως προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου και η δημοσιογραφική ενασχόληση με τα τοπικά δρώμενα μέσω της νέας εκδοτικής πρωτοβουλίας, στην οποία συμμετέχω.

Γιώργος Κατερίνης

Υ.Γ. Ως δημοσιογράφος τηρώ απόλυτα την δεοντολογία, η δημοσιογραφική μου ενασχόληση είναι πλήρως διακριτή από την ιδιότητά μου ως αιρετός και η συλλογική εκδοτική προσπάθεια Πολίτης λειτουργεί απολύτως διάφανα μέσω μια μη κερδοσκοπικής αστικής εταιρείας. Το κείμενο επάνω στο οποίο βάσισε το «ρεπορτάζ» του ο «συνάδελφος», είναι μια επώνυμη ανάρτηση με την ιδιότητά μου ως προέδρου της Κοινότητας σε ομάδα κατοίκων στο facebook. Μήπως προσπαθεί να σταματήσει την επικοινωνία μας με τους κατοίκους; Μήπως θα πρέπει να ζητάμε την άδεια του τοπικού τύπου (ο οποίος είναι απών από σχεδόν όλες τις δραστηριότητες που γίνονται στα όρια του δήμου μας) για το πώς και με τι τρόπο θα επικοινωνούμε με τους συμπολίτες μας;


Μας συγχωρείτε κύριε Κατερίνη που ρωτάμε δημοσίως, μέσω της εφημερίδας που -δυστυχώς για εσάς- έχουμε, για θέματα και πράξεις που αφορούν την λειτουργία του Δήμου και τα χρήματα του δημότη. Σύμφωνα με την λογική σας, μας καλείτε, αντί να δημοσιοποιήσουμε τα ερωτήματά μας “να τα θέσουμε στη διοίκηση του Δήμου, ή να αναζητήσουμε την απόφαση του Συμβουλίου“!!! Αυτό προφανώς κύριε Κατερίνη μας το λέτε ως Πρόεδρος (να ρωτήσουμε και καλά θεσμικά) και το γράφετε και το δημοσιοποιείτε ως Δημοσιογράφος στην τοπική εφημερίδα που είστε υπεύθυνος σύνταξης!!! Δηλαδή, “απαντάτε” (με ύβρεις), κάνοντας δήλωση ως πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου στον υπεύθυνο σύνταξης της τοπικής εφημερίδας, που είστε εσείς!!!

Μπερδευτήκαμε κύριε πρόεδρε, μπερδευτήκαμε κύριε συντάκτα!


Απάντηση Βασίλη Βέττου (Εκδότη Fx-news):

  • Μονοπώλιο στην ενημέρωση με 8 τοπικά ενημερωτικά ιστολόγια (τα 2 τα διαχειρίζεστε εσείς μάλιστα) και 4 έντυπες εφημερίδες… πρώτη φορά ακούμε!!! Προφανώς θα θέλατε ΟΛΑ να συμπλέουν με τις απόψεις σας ή να μείνει μια εφημερίδα και 2 ιστολόγια, τα δικά σας!
  • Κύριε Πρόεδρε, μπορείτε να μας πείτε που το ρεπορτάζ μας εμπεριέχει “Προσωπικές επιθέσεις & αιχμές” στο πρόσωπό σας;;; Που εμπάθεια;;; Κοιτάξτε, η στρατηγική της λάσπης, των ύβρεων και της μείωσής μας ως επαγγελματίες με τα εισαγωγικά σας, είναι από ότι διαπιστώσαμε δικό σας προνόμιο!!! Προσωπικά ή επαγγελματικά η FX-news ΔΕΝ έχει μειώσει ούτε καν διανοηθεί, να το κάνει, ούτε θα το κάνει ΠΟΤΕ!!! Δεν είμαστε όλοι ίδιοι κύριε.-
  • Για το αν κάνουμε ρεπορτάζ για την πόλη και για το κάτω Κουκλάκι, κάντε μια αναζήτηση ΕΔΩ. Από το 2010 υπάρχουν ΟΛΑ!
  • Για τα ερωτήματα του ρεπορτάζ μας σιγή! Κουβέντα! Δεν απαντήσατε Πουθενά!

 

 

Προηγούμενο άρθρο“κ. Πρωθυπουργέ, τις παρατάσεις των συμβάσεων τις κάνατε εσείς, δεν είναι των άλλων Κυβερνήσεων”
Επόμενο άρθροΚαύσωνας, βουνά τα σκουπίδια, καταλήψεις τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.