Βίντεο από Μενίδι: Νέα πορεία, ένταση, χημικά…

0

Δεν κοπάζει η οργή των κατοίκων του Μενιδίου μετά την ανείπωτη τραγωδία που στοίχισε τη ζωή του 11χρονου Μάριου. Αυτή την ώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη άλλη μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας με βασικό σύνθημα «έξω η πρέζα απ΄το Μενίδι». Αυτή την ώρα επικρατεί και πάλι ένταση, καθώς οι αστυνομικοί απώθησαν με χημικά τους κατοίκους ενώ εκείνοι επιχείρησαν να περάσουν πηγαίνοντας στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών.

Ρεπορτάζ και Live από το protothema.gr




Οι κάτοικοι, που έχουν «υποσχεθεί» ότι θα κάνουν κινητοποιήσεις έως ότου η Πολιτεία ανταποκριθεί στο αίτημά τους να κάνει ό,τι χρειάζεται για να πάψουν να ζουν με φόβο για τα παιδιά τους και τους ίδιους.

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση Βάσως Αγαγιώτου για τον θάνατο της Καίτης Παπανίκα
Επόμενο άρθροΛέσβος: Νεκρή ανασύρθηκε 45χρονη γυναίκα που είχε εγκλωβιστεί από τον σεισμό…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.