“Η Οικολογία… της Δημοτικής μας αρχής”

0

«ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ»,  δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κομοτηνής κ. Δημήτρης Πολιτειάδης στον xronos.gr και συνέχισε: «Θέλουμε μία καθαρή πόλη, αυτό το πράγμα που διαπιστώνεται να πηγαίνει ο καθένας να κολλάει σε στύλους μία διαφήμιση, δεν μπορεί να συνεχιστεί», είπε σε αυστηρό ύφος ο αντιδήμαρχος Οικονομικών. «Απαγορεύεται και θέλουμε με κάθε τρόπο να σταματήσει. Βλέπουμε τον τελευταίο καιρό σε κάποιους στύλους κηδειόχαρτα. Ο δήμος έβαλε ειδικά πλαίσια όπου μπαίνουν τα κηδειόχαρτα. Για αυτό καλούμε να σταματήσει το φαινόμενο που βλέπουμε. Θα τους ενημερώσουμε και εγγράφως για αυτό το θέμα γιατί είναι άσχημο να περπατάει κάποιος και να βλέπει σε στύλους αφίσες και κηδειόχαρτα. Μας δημιουργεί ένα πρόσθετο κόστος, δεν είναι δυνατόν να βγάζουμε συνεργεία καθαρισμού μόνο γι΄ αυτό το θέμα. Το ίδιο ισχύει και για τα ενοικιαστήρια πάνω σε πινακίδες κυκλοφορίας», τόνισε ο αντιδήμαρχος.

Ο νόμος προβλέπει για μία παράνομη αφισοκόλληση ή διαφήμιση να επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο που κυμαίνεται από 1.467 έως 29.000 ευρώ. «Η αυθαίρετη τοποθέτηση, χωρίς άδεια του δήμου Κομοτηνής για προβολή υπαίθριας διαφήμιση επισύρει διοικητικό πρόστιμο από 1.467 έως 29.347 ευρώ, σύμφωνα με το αρ. 8 του ν2946/2001. Η οικονομική επιτροπή αποφάσισε ότι το κατώτερο πρόστιμο θα ανέρχεται σε 1.467 ευρώ», τόνισε ο κ. Πολιτειάδης.

Πάντως αρμόδια για τον έλεγχο και την επιβολή προστίμων στο δήμο Κομοτηνής είναι η δημοτική αστυνομία…

Στον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας συμβαίνει το παράδοξο! Κάθε φορά που ο Δήμος διοργανώνει εκδήλωση, γεμίζει κολώνες, τοίχους κλπ σε όλη της επικράτεια της πόλης, με διαφημιστικές αφίσες, όπως για παράδειγμα βλέπετε στην φωτογραφία:Η δημοτική αρχή, η οποία “έχει μεγάλη ευαισθησία στην οικολογία” και είναι στο ιδεολογικό αριστερό DNA της, όπως δηλώνουν με έμφαση τα στελέχη της…

“Οικολογία στα λόγια, ρύπανση στα έργα…”

Φευ…

 

Προηγούμενο άρθροΟ Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ, στον γάμο της Δούκισσας Νομικού στην Μύκονο
Επόμενο άρθρο“Καζάνι που βράζει” το Μενίδι
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.