“Σανό στους ομο-Γαλάτες & οι άλλοι ας…” #sano

0


Vevceremos… στον Λαϊκισμό!

Εδώ ο κόσμος καίγεται, τα αμάζευτα σκουπίδια απειλούν την υγεία μας και οι “εξουσιαστές” μας προσκαλούν-προκαλούν με εκτός τόπου και χρόνου ανακοινώσεις, συμπαράστασης και φιλοξενίας προσφύγων στην πόλη μας!

Και μας κάνουν και μάθημα ανθρωπισμού. Λες και το καλοκαίρι του 2017 είναι καλοκαίρι του 2015 που όντως υπήρχε μεγάλο πρόβλημα.

Ότι του φανεί του…

Η ανθρωπιά, η συμπαράσταση και η αλληλεγγύη ισχύει κυρίες και κύριοι της εξουσίας για όλους τους ανθρώπους, και στην περίπτωση σας ως τοπική εξουσία, στους δημότες της πόλης!

Αλλά τι να λέμε,  εδώ βγάλατε ανακοίνωση για στέγαση ευπαθών ομάδων σε κλιματιζόμενους δημοτικούς χώρους μετά την έλευση του καύσωνα…

Κάνατε έκτακτο συμβούλιο για συμπαράσταση και αλληλεγγύη στις καταλήψεις των 8μηνων συμβασιούχων (9 έχει ο δήμος μας). Έκτακτο συμβούλιο για το πως θα αντιμετωπιστεί ο δημόσιος κίνδυνος από τα σκουπίδια που απειλούν όλους μας, δεν είδαμε ούτε πρόκειται…

“Παράτες” και “ταραταζούμ” για να λέτε στα “επαναστατικά” βιογραφικά σας, για τους “αγώνες” που κάνατε!

“Σανό στους ομο-Γαλάτες & οι άλλοι ας… κόψουν τον λαιμό τους”

Προηγούμενο άρθροΔήμος ΝΦ-ΝΧ:  Συζήτηση για φιλοξενία προσφύγων στην πόλη μας
Επόμενο άρθρο4×4 & ECDL από το Γυμνάσιο Νέας Χαλκηδόνας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.