Παραμένουν τα σκουπίδια στους δρόμους…

0

Σε αδιέξοδο φαίνεται ότι κατέληξε και η νέα προσπάθεια το μεσημέρι της Δευτέρας να υπάρξει μια λύση στο πρόβλημα των σκουπιδιών που σχηματίζουν βουνά στους δρόμους καθώς άκαρπη αποδείχθηκε η συνάντηση που είχε το προεδρείο της ΠΟΕ-ΟΤΑ με τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη.

«Οι μάσκες έπεσαν. Αφού μας αποκάλεσε μαϊντανούς των καναλιών μέσα σε 5 λεπτά είχε άποψη για την πρόταση μας» κατήγγειλε ο πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ Νίκος Τράκας.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του κατηγόρησε τον υπουργό Εσωτερικων ότι «έχει πάρει τις αποφάσεις του να δώσει την καθαριότητα στα ιδιωτικά συμφέροντα».

Τον κάλεσε, πάντως, να επεξεργαστεί την πρόταση της ομοσπονδίας τονίζοντας ότι «δεν θα του επιτρέψουμε να δώσει κάτω από το τραπέζι την καθαριότητα στα ιδιωτικά συμφέροντα».

Ο κ. Τράκας χαρακτήρισε, ακόμα, ανίκανο τον υπουργό Εσωτερικών να διαχειριστεί το μεγάλο ζήτημα που δημιούργησε μαζί με την Όλγα Γεροβασίλη, τον Χριστόφορο Βερναρδάκη και τον Γιώργο Κατρούγκαλο.

Από την πλευρά του ο Πάνος Σκουρλέτης τόσο σε δηλώσεις του πριν τη συνάντηση όσο και με όσα είπε στους δημοσιογράφους μετά, έχει ανακοινώσει ότι θα καταθέσει το απόγευμα νομοθετική ρύθμιση χαρακτηρίζοντας «εκτός τόπου και χρόνου» την πρόταση της ομοσπονδίας εργαζομένων στους ΟΤΑ.

«Η πρόταση της ΠΟΕ-ΟΤΑ δεν μπορεί να σταθεί. Για πάρα πολλούς λόγους. Υπάρχει προσφατη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, έχει ένα ολόκληρο σκεπτικό, δεν μπορείς να τα αψηφείς όλα αυτά. Δεν μπορείς να καταθέτεις προτάσεις, απλά και μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων. Δεν είναι αλήθεια ότι απορρίψαμε τις προτάσεις μέσα σε πέντε λεπτά. Ξεκινήσαμε να κάνουμε μια αναλυτική παρουσίαση των αντιρρήσεών μας, με τις πρώτες αντιδράσεις, αμέσως σηκώθηκαν και έφυγαν», δήλωσε στις κάμερες ο Πάνος Σκουρλέτης.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΜενίδι: “Αδέσποτη” Σφαίρα καρφώθηκε σε σπίτι περνώντας δίπλα από14χρονη!
Επόμενο άρθρο“12 ΕΝΟΡΚΟΙ” θεατρική παράσταση το Σαββατοκύριακο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.