Οδός Ζαΐμη Ν.Φ.: Η “παραπληροφόρηση”, έγινε επείγουσα συνάντηση με την Περιφέρεια…

0

Παραθέτουμε το χρονικό των δημοσιευμάτων της FX-news για τον “ετοιμόρροπο” δρόμο της οδού Ζαΐμη στους Απομάχους Νέας Φιλαδέλφειας:

 

Την Παρασκευή (9/6/2017) λάβαμε δελτίο τύπου με ενημέρωση του Δήμου Φ.Χ. για το θέμα:

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό έργο στην οδό Ζαΐμη

Σε συνέχεια της συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος με αντιπροσωπεία των κατοίκων της οδού Ζαΐμη, πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα συνάντηση στην Περιφέρεια Αττικής σχετικά με την πορεία και τον προγραμματισμό των έργων αντιπλημμυρικής προστασίας στον Κηφισό και συγκεκριμένα στην περιοχή της οδού Ζαΐμη.

Στην συνάντηση αυτή με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Θεόδωρο Μανωλεδάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες συμμετείχε με πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής και εκπρόσωπος των κατοίκων.

Η αντιπροσωπεία του Δήμου αφού εξέθεσε για άλλη μια φορά την σπουδαιότητα και το κατεπείγον για την υλοποίηση αυτού του έργου ενημερώθηκε από τα αρμόδια στελέχη της Περιφέρειας Αττικής και πήρε τη διαβεβαίωση ότι το συγκεκριμένο έργο θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους.

Με την ολοκλήρωση του έργου αυτού και αφού θα έχουν αντιστηριχτεί επαρκώς τα πρανή του ποταμού θα γίνει και η αποκατάσταση του δρόμου.

Σχόλιο FX: Τρεις λέξεις… #3_lexeis

Προηγούμενο άρθροΜενίδι: Σκοτώθηκε 10χρονος μαθητής από αδέσποτη σφαίρα μέσα στο σχολείο!
Επόμενο άρθρο25 θέματα Η.Δ. στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.