Ν.Φ.: Παρουσιάστηκαν “Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου” στο ΠΠΙΕΔ

0

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (09/06) η παρουσίαση του βιβλίου “Όλες οι ΑΕΚ του Κόσμου”, του δημοσιογράφου (ΕΡΤ) Νίκου Αγγελίδη. Πλήθος κόσμου, πρώην αθλητές της Ένωσης αλλά και προσωπικότητες που έχουν σημαδέψει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο την ιστορία του σωματείου βρέθηκαν λίγα μέτρα πιο πέρα από εκεί που έστεκε περήφανο το γήπεδο της ΑΕΚ για το απόγειο μιας τεράστιας προσπάθειας.

Μπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο on-line ΕΔΩ

Το βιβλίο του δημοσιογράφου Νίκου Αγγελίδη ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ με θέμα τους συνολικά 302 συλλόγους που υπάρχουν ή υπήρξαν στον κόσμο με το όνομα ΑΕΚ ή με έμβλημα τον Δικέφαλο Αετό, παρουσιάστηκε στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού Διασποράς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι μεταξύ των χορηγών της έκδοσης και εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τον πρόεδρο Ευάγγελο Ασλανίδη που απηύθυνε και χαιρετισμό. Το συγγραφέα πλαισίωσαν στο πάνελ ο δημοσιογράφος Νίκος Κατσαρός και ο ηθοποιός Γιάννης Βούρος“, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης από την κάλυψη του aek-live.gr:

ΠΗΓΗaek-live.gr
Προηγούμενο άρθροΔίστομο: Ο Μ. Γλέζος δίδαξε πολιτισμό και στην Ζωή…
Επόμενο άρθρο10η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη – Βίντεο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.