ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: Μιλάνε για “παραπληροφόρηση” και έβαλαν κορδέλες σήμανσης!!! (Ρεπορτάζ-εικόνες)

0

Απίστευτο!!! Πήγαν το βράδυ και έβαλαν κορδέλες σήμανσης!!! Και την επόμενη το πρωί μας κατήγγειλαν για παραπληροφόρηση, κακοήθεια, εμπάθεια κλπ κλπ κλπ!!!


Ρεπορτάζ:  Κυριακή 4 Ιουνίου στην οδό Ζαίμη μετά την μικρή νεροποντή.

Στο σημείο ΔΕΝ υπάρχει σήμανση, η πρόχειρη περίφραξη με “φυτεμένες” μπετόβεργες, “ετοιμόρροπες”, όπως και ο δρόμος που έχει “κουφώσει”:

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Ρεπορτάζ: Δευτέρα 5 Ιουνίου στην οδό Ζαίμη.

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Σύμφωνα και με μαρτυρίες κατοίκων, συνεργείο του Δήμου –μετά το ρεπορτάζ μας– πήγε στο σημείο, έβαλε κορδέλες σήμανσης και τράβηξε την περίφραξη που ήταν στον αέρα προς τον δρόμο. Είπαν μάλιστα στους κατοίκους ότι θα τοποθετήσουν σύντομα και ειδικά σταθερά προστατευτικά επί του δρόμου!!!

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Ενώ λοιπόν ο δήμαρχος, αντιδήμαρχος, μετά το ρεπορτάζ της FX-news, κατάλαβαν το αυτονόητο, ότι πρέπει επειγόντως να παρέμβουν στο σημείο λόγω της επικινδυνότητας του, έστειλαν βραδιάτικα, Κυριακάτικα, συνεργείο του Δήμου για να κάνουν τις πρώτες επεμβάσεις, βγήκαν την επόμενη ημέρα και μας κατηγόρησαν για “παραπληροφόρηση, κακοήθεια, εμπάθεια” και τα λοιπά συνηθισμένα τους φληναφήματα!!!


Κύριε δήμαρχε, κύριε αντιδήμαρχε, τα συνεχόμενα ρεπορτάζ της FX-news εδώ και 2 περίπου χρόνια για τον επικίνδυνο για την δημόσια ασφάλεια δρόμο, αναφέρονται ξεκάθαρα για τα μέτρα προστασίας και σήμανσης!!! Είναι επαρκή;;; Έχει προειδοποιητική φωτιζόμενη σήμανση;;; Κινδυνεύουν τα οχήματα να πέσουν μέσα στο ποτάμι;;; Υπήρξαν περιστατικά που από τύχη και μόνο δεν έπεσαν μέσα οχήματα;;; Ο «κουφωμένος» δρόμος είναι έτοιμος να υποχωρήσει ολοκληρωτικά;;; Μπορεί κάποιο παιδάκι να πέσει μέσα στο ποτάμι από το συγκεκριμένο σημείο;;; Πιστεύεται πως ο Δήμος έχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στο σημείο;;; Εάν συμβεί ατύχημα, τι θα απαντήσετε την επόμενη ώρα στους παθόντες;;;…

… Ότι η Fx-news «παραπληροφορούσε χωρίς όρια», αναδεικνύοντας -όπως είναι η δουλειά της- το σοβαρότατο πρόβλημα δημοσίας ασφάλειας;;; Ότι η περιφέρεια έχει αρχίσει τα έργα από τα… νότια… οπότε ας αφήσουμε «ξέφραγο αμπέλι» το σημείο μέχρι τα έργα να φτάσουν στα βόρεια;;; Μήπως θα τους πείτε ότι «δεν φταίμε εμείς, αλλά οι κάτοικοι της περιοχής»;;;

Τα συμπεράσματα δικά σας, κυρίες και κύριοι αναγνώστες…


Δείτε σχετικά:

 

Προηγούμενο άρθροΠανελλαδικές 2017: Πώς να διαχειριστείς το άγχος σου πριν και κατά τη διάρκεια των εξετάσεων
Επόμενο άρθρο“Έλληνας vs Γερμανός”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.