Επιβεβαιώνει και η ΑΕΚ για την χωρητικότητα του γηπέδου

0

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επιβεβαιώνεται και από την ΑΕΚ, η μείωση από τον αρχικό σχεδιασμό (33.000 περίπου), της χωρητικότητας του νέου γηπέδου.

Λόγω της μείωσης του ύψους του γηπέδου που επέβαλε το ΚΕΣΑ (αρχιτεκτονικό συμβούλιο) κατά την διαδικασία της έκδοσης της άδειας, η χωρητικότητα που θα έχει το νέο γήπεδο θα είναι μεταξύ 27.000-30.000 θεατών. Το ακριβές νούμερο θα καθορισθεί μετά την έναρξη των εργασιών.

Σημειώνουμε ότι, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ θέμα με την χρησιμοποίηση του γηπέδου σε ευρωπαϊκούς αγώνες, όπως έχει -εσφαλμένα- ακουστεί. Τα 4 αστέρια (4*) που πολλοί λένε ότι πρέπει να έχει το γήπεδο από την UEFA, δεν είχε να κάνει με την διεξαγωγή ευρωπαϊκών αγώνων, αλλά με την πιστοποίηση του γηπέδου για τελικούς UEFA Europa League, που πλέον δεν ισχύει. Για να γίνει τελικός σε κάποιο γήπεδο, η UEFA θέτει πλέον απαραίτητη προϋπόθεση την ύπαρξη 50.000 θέσεων και πάνω.

Προηγούμενο άρθροΣυλλυπητήρια Ανακοίνωση Λύσανδρου Γεωργαμλή για την Καίτη Παπανίκα
Επόμενο άρθροΝέα ακαδημία ποδοσφαίρου από τον θρυλικό Νέστορα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.