Δίστομο: Ο Μ. Γλέζος δίδαξε πολιτισμό και στην Ζωή…

0


“Η Ζωή πήγε να εμποδίσει τον Γερμανό πρέσβη να καταθέσει στο Δίστομο & τον πήρε ο Μ.Γλέζος από το χέρι για να την παρακάμψει. Φοβερή στιγμή”, έγραψε ο βουλευτής του ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς στο Twitter.

Πρωτοφανές επεισόδιο με πρωταγωνιστές τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Γερμανό πρέσβη και τον Μανώλη Γλέζο συνέβη σήμερα στην επίσημη τελετή του δήμου Διστόμου με αφορμή τη θλιβερή επέτειο της σφαγής του Διστόμου, στις 10 Ιουνίου του 1944, όταν οι Ναζί εκτέλεσαν εκατοντάδες Έλληνες.

Σύμφωνα με τον βουλευτή του Ποταμιού Γιώργο Μαυρώτα, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, επιχείρησε να εμποδίσει τον Γερμανό πρέσβη καταθέσει στεφάνι στην επίσημη τελετή του δήμου Διστόμου. Τότε, σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο κ. Μαυρωτάς στο Twitter, επενέβη, ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος προηγουμένως είχε ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Διστόμου, και πήρε από το χέρι τον Γερμανό πρέσβη «για να την παρακάμψει».

Iefimerida.gr

Προηγούμενο άρθροΑλβανία: “Οι Φιλιάτες, τμήμα της σκλαβωμένης Τσαμουριάς”!
Επόμενο άρθροΝ.Φ.: Παρουσιάστηκαν “Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου” στο ΠΠΙΕΔ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.