Βίντεο: Μεγάλη Ένταση από τους συμβασιούχους καθαριότητας στο Υπουργείο

0

Ενταση προκλήθηκε λίγα λεπτά πριν τις 11.30 το πρωί της Πέμπτης έξω από το υπουργείο Εσωτερικών στην οδό Σταδίου, με τους συμβασιούχους στην καθαριότητα που πραγματοποιούν πορεία στο κέντρο της Αθήνας, ζητώντας τη μονιμοποίησή τους.

Ρεπορτάζ: protothema.gr

Οι διαδηλωτές, η απεργία των οποίων έχει γεμίσει την Αθήνα και μεγάλες πόλεις σκουπίδια, αφήνοντας έκθετο τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη που αδυνατεί να αντιδράσει, προσπάθησαν να πετάξουν σκουπίδια μέσα στην είσοδο του υπουργείου, ενώ έριξαν και την καγκελόπορτα.

Το κλίμα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο με τους συμβασιούχους να επιτίθενται και κατά του κλιμακίου της ΚΕΔΕ που έφτασε εκεί για να τους συμπαρασταθεί και αφού είχε εκδώσει ψήφισμα συμπαράστασης στα αιτήματά τους. Πέταξαν νερά και καφέδες εναντίον των δημάρχων μεταξύ των οποίων ήταν και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης.

Οι συμβασιούχοι πέταξαν μπογιές και αυγά, ενώ κλωτσούσαν τα σιδερένια ρολά του υπουργείου προκειμένου να καταφέρουν να μπουν μέσα. Άναψαν φωτιά στα σκουπίδια που πέταξαν έξω από την πόρτα του υπουργείου και πέταξαν δυναμιτάκια, ενώ άναψαν και καπνογόνα.

Κατόπιν η κατάσταση εκτονώθηκε και αυτή την ώρα οι συμβασιούχοι συνεχίζουν την πορεία τους προς την Βουλή και το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην Βασιλίσσης Σοφίας.

Προηγούμενο άρθρο“Ξεκουμπιστείτε!”
Επόμενο άρθροΤι θέλει να κάνει ο Δήμος στο Κάτω Κουκλάκι;;;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.