Ανακοίνωση της τοπικής “Δημοκρατικής Συμπαράταξης”

0

 Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δημοτική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ   Ν.ΦΙΛ/ΦΕΙΑΣ – Ν.ΧΑΛΚ/ΝΑΣ  διοργάνωσε κομματική εκδήλωση για το συνέδριο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ  και αφορά την ένωση της  ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ  .Στην εκδήλωση ήταν παρόντες και μίλησαν από το ΠΑΣΟΚ η Τόνια Αντωνίου,από τη ΔΗΜΑΡ ο Γιώργος Σακαντάρης,από τη ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ο καθηγητής ιατρός Γιάννης Τούντας και  από το ΚΙΔΗΣΟ ο Κωνσταντίνος Καψής.

Ολοι οι ομιλητές επισήμαναν ότι η ένωση της  ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ αποτελεί  ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ γιατί με τις ρεαλιστικές και σοβαρές προτάσεις θα δώσει τις λύσεις για να βγει  η  χώρα μας  από τα σημερινά αδιέξοδα και να επαναφέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία στο δοκιμαζόμενο λαό μας. Μία  ισχυρή  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ  ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ θα μπορέσει να πείσει ότι για να βγει η χώρα μας από τη κρίση χρειάζεται ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ.

Η Σ.Ε.

Προηγούμενο άρθροLet’s Do It Greece: Ξεπέρασε το 1% της χώρας η συμμετοχή των Εθελοντών!
Επόμενο άρθρο“Τρέξτε το διαστημικό πρόγραμμα – στην Γη κάτι μπορεί να πάει στραβά!”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.