“Λόγω Κατάληψης… αποθηκεύστε τα σκουπίδια σπίτι σας…”

0

Από τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατάληψη στα αμαξοστάσια των Δήμων και διακοπή της αποκομιδής απορριμμάτων

Ξεκίνησαν από σήμερα οι καταλήψεις των αμαξοστασίων των Δήμων που ανήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους πρωτοβάθμιους ΟΤΑ. Επισημαίνουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο με την υπ’αριθμ. 101/2017 ομόφωνη απόφασή του, στηρίζει τα αιτήματα των  συμβασιούχων εργαζόμενων οι οποίοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς νευραλγικές ανάγκες της πόλης.

Δεδομένου ότι η κινητοποίηση θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 22 /6 και μέχρι τότε η αποκομιδή θα γίνεται με προσωπικό ασφαλείας,   παρακαλούνται οι συμπολίτες να μην βγάζουν απορρίμματα προς αποκομιδή, αλλά να τα αποθηκεύσουν προσωρινά εντός των οικιών τους. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τοποθετούνται απορρίμματα εκτός κάδων ή σε κάδους με ανοιχτά καπάκια, προκειμένου να προστατέψουμε τους δημόσιους χώρους από τη ρύπανση και να διασφαλίσουμε τη δημόσια υγεία.

Ζητάμε συγνώμη για την προσωρινή ταλαιπωρία και ελπίζουμε στην κατανόηση και την συνεργασία των κατοίκων του Δήμου μας.

Προηγούμενο άρθροΜυστήριο με την εκτέλεση Βέλγου τουρίστα (;)
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση του Δ.Φ.Χ. για την “υψομετρική” του Γηπέδου της ΑΕΚ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.