“Περί Τύπου από ‹τύπους›” #peritypou

0

Για “τύπους & τυπάκια”…


“Συμφωνείς μαζί μας; Είσαι στην ομάδα μας; Μας λιβανίζεις; Μας γλύφεις;  Σου αρέσει ο Δον Κιχώτης; Είσαι νοσταλγός των “επαναστάσεων & εμφυλίων”; Περιμένεις χρόνια και χρόνια για να πάρεις εκδίκηση; Είσαι συνταξιούχος του δημοσίου, μπλόγκερ ή συνδικαλιστής του δημοσίου, αρθρογράφος;;;”….

…ε, τότε “είσαι πραγματικός δημοσιογράφος, αντικειμενικός Τύπος, είσαι η δύναμη ανατροπής, στηρίζεις την απελευθέρωση, πολεμάς τους… ανεμόμυλους“!!!


Δεν είσαι όλα τα παραπάνω;;;


“Είσαι στρατευμένος από τα επιχειρηματικά συμφέροντα, ύποπτος, πράκτορας, τσιράκι, διαπλεκόμενος, προβοκάτορας, μιζαδόρος και  ΔΕΝ σε αναγνωρίζω ως τύπο και ΜΜΕΒέβαια σου στέλνω εκατοντάδες ανακοινώσεις, δελτία τύπου για να τα δημοσιεύσεις και ας μην “σε αναγνωρίζω”…

Βλέπετε, η επισκεψιμότητα στα δικά τους “αναγνωρισμένα ΜΜΕ (ανώνυμα βέβαια μπλογκς) είναι τόσοοοοο μεγάλη, που η διαδήλωση του ΚΚΕ-ΜΛ φαντάζει λαοθάλασσα…

Οπότε, “η δουλειά μας να γίνεται και ας μην σας αναγνωρίζουμε και σας υβρίζουμεμακάκες αστοί, … μα όταν έρθει η ώρα που τόσα χρόνια περιμένουμε… θα σας δείξουμεΔημοκρατικά πάντα... έτσι; Μην ξεχνιόμαστε…”


 

Τύποι” και “τυπάκια”, “Δημοκράτες” κατ΄ όνομα, για την ακρίβεια “κάπηλοι” της λέξης Δημοκρατία, κυρίες και κύριοι “επαναστάτες” (και σε θέσεις εξουσίας βέβαια), όψιμοι μιντιάρχες και τα παπαγαλάκια σας:

ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ!

“Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται”

Θα δείξει η ιστορία βέβαια… πόσο καθαρό ουρανό έχετε εσείς…

Γιατί ξέρετε υπάρχει και το:

“Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης…”

 

 

Προηγούμενο άρθροΑπάντηση στο: «Εθελοντισμός στον Δήμο – Προβληματισμός εξ΄αριστερών & εκ΄δεξιών»
Επόμενο άρθροTουρκικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά στην κυπριακή ΑΟΖ…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.