Δημοτικό συμβούλιο: Γνωρίζετε τι θα αποφασίσουν για εσάς;;;

0

Σήμερα στις 7.30μμ συνεδριάζει το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου μας, της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, με 17 θέματα ημερησίας διάταξης (Δείτε ΕΔΩ), τους ΤΙΤΛΟΥΣ των οποίων λάβαμε από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της διοίκησης του Αρη Βασιλόπουλου, κ. Γιώργος Πάνος, κατά πάγια τακτική του από την πρώτη μέρα που ανέλαβε (1/9/2014) ΔΕΝ κοινοποιεί το περιεχόμενο των θεμάτων που θα συζητηθούν και ψηφιστούν από το συμβούλιο, τόσο στα ΜΜΕ όσο φυσικά και στους Δημότες… 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;;

Να λαμβάνονται αποφάσεις από την πλειοψηφία της Δημοτικής αρχής. «εν μια νυχτί», προς ΕΦΑΡΜΟΓΗ, χωρίς ο Λαός της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας να γνωρίζει από πριν, τι θα αποφασίσουν για το μέλλον του και την καθημερινότητά του…

Δείτε το παρακάτω βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας:

 

Προηγούμενο άρθροΤο άφθαρτο χέρι της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στον Άγιο Κοσμά Ν.Φ.
Επόμενο άρθροΗ εκδρομή της “Πολιτιστικής Αναγέννησης”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.