Τοπική ΣΥΡΙΖΑ ΝΦ-ΝΧ: “Διαφωνούμε με ανακοίνωση του Δήμου”

0

Από την τοπική του ΣΥΡΙΖΑ λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας καταδικάζει απερίφραστα τις τραμπουκικές ενέργειες που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα στην πόλη μας.

Γίνεται σαφές εκ της θέσεως μας ως αριστεροί πολίτες, ότι συμπαραστεκόμαστε και ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα ενάντια στην τρομοκρατία που προσπαθούν να επιβάλλουν τα όποια ακραία στοιχεία με αφορμή την εξέλιξη της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ.

Διαφωνούμε όμως, με την προσπάθεια απαξίωσης του κυβερνητικού ενδιαφέροντος για την πόλη μας που επιχειρείται σε πρόσφατη ανακοίνωση του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας .

Είμαστε βέβαιοι για τη συνέχιση και επιτάχυνση των έργων αναβάθμισης της πόλης μας από την κυβέρνηση και την περιφέρεια,  όπως για παράδειγμα την ανέγερση σχολείων, την χρηματοδότηση αντιπλημμυρικών έργων και έργων ανάπλασης του άλσους . Δεν ξεχνάμε το ευρύτερο πλαίσιο των παρεμβάσεων που ήδη υλοποιούνται ή προγραμματίζονται για την πόλη.

Ταυτόχρονα θεωρούμε αναγκαίο τον πλήρη και ολοκληρωμένο σχεδιασμό των ανταποδοτικών έργων που σχετίζονται με την κατασκευή του γηπέδου όπως είχαμε σαν Ο.Μ. προτείνει πριν ένα χρόνο και στα οποία έχει ήδη δεσμευτεί η κυβέρνηση. Η κυβέρνηση, εξάλλου, ενήργησε με τρόπο ώστε να απεμπλακεί η δημοτική αρχή από το να παραχωρήσει τα υψόμετρα για την κατασκευή του γηπέδου, ώστε να αρθεί το κλίμα μιας επικίνδυνης αντιπαράθεσης με ακραία στοιχεία που δρουν στην πόλη.

Το γεγονός ότι η δημοτική αρχή διατηρεί συνεχή και ανοικτή την επικοινωνία με την παρούσα κυβέρνηση αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Η δημοτική αρχή οφείλει να συνεχίσει στο δρόμο του ειλικρινούς διαλόγου και της συνεργασίας.

Εμείς ως οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσουμε να απαιτούμε από την κυβέρνησή μας, οτιδήποτε προκύπτει ως ανάγκη για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης, με τη λειτουργία του γηπέδου και δεσμευόμαστε ότι θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην επιτυχία του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για την πόλη μας και τους ανθρώπους της.

Προηγούμενο άρθροΚυκλοφορεί:
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Πολλές οι κλοπές στους Απομάχους…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.