Πορεία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ: Επεισόδια & Μολότοφ από κουκουλοφόρους (Βίντεο)

0

Ενταση επικράτησε στην πλατεία Συντάγματος, καθώς κουκουλοφόροι άρχισαν να πετάνε βόμβες μολότοφ και αυτοσχέδια βεγγαλικά προς τους αστυνομικούς. Οι ταραξίες, που κουβαλούσαν και σφυριά, παρεισέφρησαν στην πορεία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, που ήταν σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας, και άρχισαν να προκαλούν επεισόδια λίγα λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι. Οι αστυνομικές δυνάμεις «απάντησαν» με χρήση χημικών. Αυτή την ώρα τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει.

Έσπασαν βαν τηλεοπτικού σταθμού

Νωρίτερα κουκουλοφόροι είχαν πραγματοποιήσει επίθεση σε βαν τηλεοπτικού σταθμού ενώ ήταν σε εξέλιξη το συλλαλητήριο των συνδικάτων για τα επώδυνα νέα μέτρα.

Η ομάδα των κουκουλοφόρων έσπασε το παρμπρίζ και τα τζάμια του οχήματος χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Επίσης υπήρξαν πληροφορίες και για φθορές στην τζαμαρία τουλάχιστον ενός καταστήματος στην οδό Πανεπιστημίου.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΔήμοι: 48ωρες κινητοποιήσεις των εργαζομένων
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη στον Κόκκινο Μύλο Πτέραρχος ε.α. που βίαζε την ανάπηρη ανιψιά του!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.