Περί τελικού: Αληθινοί νικητές οι 2000 ΦΙΛΑΘΛΟΙ της ΑΕΚ που αποχώρησαν από αηδία! 

0

Υπήρχε μόνο μια ευχάριστη νότα στην βραδιά της αθλιότητας του τελικού κυπέλλου της Καμπούλ (Βόλου):

ότι περίπου δυο χιλιάδες άνθρωποι, οπαδοί της ΑΕΚ, έφυγαν από το γήπεδο πριν το ματς αρχίσει!

Αυτοί είναι οι φίλαθλοι που αγαπούν πραγματικά το άθλημα!

Σε αυτούς θα πρέπει να επενδύσει η διοίκηση της Ένωσης και να γίνουν παράδειγμα για όλες τις ομάδες! Οι περισσότεροι από τους φιλάθλους που αποχώρησαν ήταν κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και είχαν πάει με την οικογένειά τους για να παρακολουθήσουν την “γιορτή”… συνδυάζοντας και την εκδρομή….

Αθλιότητα και αηδία

Αλλά, τι να δουν, πόσο να ρισκάρουν και πόσο τρόμο να αντέξουν όταν: σε ένα ματς το οποίο μετά από δυόμισι ώρες ξύλου, δεκάδες τραυματίες (και στην εντατική), ρίψεις δακρυγόνων, φωτοβολίδων, μολότοφ, εν΄ψυχρώ μαχαιρώματα και ξύλο ακόμα και στα επίσημα (!), όπου δέρνονταν άτομα με διαπιστεύσεις… και στο τέλος, το κερασάκι, τη νίκη του ΠΑΟΚ, χάρη σε ένα “εγκληματικό” διαιτητικό λάθος… το οποίο ήταν και αναμενόμενο και το είχε προαναγγείλει, το “δωράκι”, ο νέος χαλίφης εκ Γεωργίας…

Πόσο πιο χαμηλά… θα πέσει το κ@λο κράτος με τους “ιστορικούς τελικούς του”!!!

 

Προηγούμενο άρθροΣυνέλαβαν αρχηγούς και μέλη της «συμμορίας των χρηματοκιβωτίων»
Επόμενο άρθροΚοιτάσματα ΜΑΜΟΥΘ νότια της Κρήτης
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.