Μυρτώ: Επιστρέφει σπίτι της στη Νέα Χαλκηδόνα

0
Αρχείο: Την αγαπημένη της ΑΕΚ στον αγώνα με τη Λάρισα, παρακολούθησε η Μυρτώ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του AEL FC ARENA. Στην φωτογραφία με την μητέρα της Μαρία και τον ποδοσφαιριστή της "Ένωσης" Δημήτρη Κολοβέτσιο.
Αρχείο: Την αγαπημένη της ΑΕΚ στον αγώνα με τη Λάρισα, παρακολούθησε η Μυρτώ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του AEL FC ARENA. Στην φωτογραφία με την μητέρα της Μαρία και τον ποδοσφαιριστή της “Ένωσης” Δημήτρη Κολοβέτσιο.

Εξιτήριο μετά από 40 μήνες νοσηλείας αναμένεται να λάβει, τις επόμενες ημέρες από το κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας, η Μυρτώ, η οποία είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το 2012, με την αποτρόπαια κακοποίησή της από τον νεαρό Πακιστανό στην Πάρο, όπου παραθέριζε με την οικογένειά της.

Η Μυρτώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα thessaliatv.gr, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποκατάστασής της και αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι της.

Η κατάσταση της υγείας της δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως, ωστόσο οι θεράποντες γιατροί της απέτρεψαν να μετακινηθεί και να συνεχίσει την αποκατάστασή της κοντά στο σπίτι και τους δικούς της.

Τους τελευταίους 40 μήνες η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη ακολουθούσε εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS.

Προηγούμενο άρθρο“Άλλο αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο και άλλο κοινωνική πολιτική με εθελοντισμό…”
Επόμενο άρθρο7ος Λαϊκός αγώνας δρόμου “Γιώργος Αποστολάκης”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.