Επιδρομή ακρίδων στον Άγιο Ευστράτιο!

0

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Άγιος Ευστράτιος, λόγω της εισβολής ενός τεράστιου πληθυσμού ακρίδων που ισοπεδώνει το φυτικό κεφάλαιο.

Έτσι, θα επισπευσθούν οι διαδικασίες που μέχρι τώρα κολλούσαν στη γραφειοκρατία και -σύμφωνα με τη δήμαρχο Αγίου Ευστρατίου Μαρία Κακκαλή- μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση και στις αρχές του Ιουνίου θα γίνει αεροψεκασμός. Επίσης, θα διεκδικηθούν και αποζημιώσεις.

Η δήμαρχος έσπευσε να σημειώσει ότι το πρόβλημα με τις ακρίδες έχει επιπτώσεις στο φυτικό και ζωικό κεφάλαιο του νησιού, αλλά σε τίποτα δεν επηρεάζει τους επισκέπτες.

ΠΗΓΗΑΠΕ - ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Αντέχει το γεφυράκι της οδού Κίρκης;;; (2012/13/14/15/16/17)
Επόμενο άρθροΤα Νέα της “Πολιτιστικής Αναγέννησης”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.