“Ελληνική βαρβαρότητα 2017”

0

 

GREECE 2017: “Σκατά στο τάφο του…” έγραφε ένας από τους πολλούς “επαναστάτες” του πληκτρολογίου για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη… γιατί ο αποθανών… “εχθρεύονταν τα συμφέροντα του κόσμου της εργασίας” με τις πολιτικές του…


Σ’ ένα σημείο συμπίπτουν πάντοτε οι πολιτισμοί. Ανεξάρτητα από τη βαρβαρότητα ή όχι μιας εποχής ή ενός λαού, ανεξάρτητα από το θρήσκευμα ή την κυρίαρχη ιδεολογία, ο σεβασμός στο νεκρό ήταν πάντα το κοινό και ξεχωριστό χαρακτηριστικό. Δεν υπάρχει πολιτισμός, δεν υπάρχει λαός, που να μην είχε αυτό το σεβασμό, ακόμη και στο νεκρό του εχθρού. Η σκύλευση, η προσβολή ενός νεκρού και της μνήμης του, θεωρείται πράξη που ξεφεύγει από τα όρια και τις αρχές του πολιτισμού.

Και χαρακτηρίζει την έννοια της βαρβαρότητας.


https://www.youtube.com/watch?v=f1XB1DgieNo&t=27s

*Το βίντεο ΔΕΝ περιέχει αληθινή πράξη, αλλά είναι προϊόν τηλεοπτικής επεξεργασίας.

Προηγούμενο άρθροΚρατούμενος πήρε όπλο αστυνομικού, δραπέτευσε και μετά από καταδίωξη αυτοκτόνησε!
Επόμενο άρθρο“Το Mirage που έπεσε στην Σκόπελο… πλέει προς την Εύβοια!”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.