“Εκτός κινδύνου ο Λουκάς Παπαδήμος”

0

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, ο πρώην Πρωθυπουργός βρίσκεται εκτός κινδύνου μετά την έκρηξη παγιδευμένου φακελου μέσα στο αυτοικίνητό του, (δείτε ΕΔΩ)

Οπως μεταδόθηκε, τα τραύματά του είναι επιφανειακά, όπως και του οδηγού του αυτοκινήτου του. Ο κ. Παπαδήμος έχει δερματικές εκδορές σε στήθος και κοιλιά, αλλά και εισπνευστικό έγκαυμα, που φαίνεται ότι προκλήθηκε από την εκρηκτική ύλη που περιείχε ο φάκελος.

Βεβαίως, περιμένουμε την εξέλιξη της κατάστασής του και την επίσημη ενημέρωση του νοσοκομείου. Κύκλοι του υπουργείου υγείας μετέδωσαν ότι τα τραύματα δεν είναι σοβαρά, δεν μπήκε στο χειρουργείο και γίνονται εξετάσεις στο πρώην πρωθυπουργό.

Προηγούμενο άρθροΤΩΡΑ: Τρομοκρατικό χτύπημα στο αυτοκίνητο του π. πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου
Επόμενο άρθροΣυναγερμός: Ψάχνουν τρομοδέματα σε πολιτικά γραφεία και ΕΛΤΑ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.