Εκτροχιασμός τρένου στην Θεσσαλονίκη -Τουλάχιστον δέκα τραυματίες, δύο σοβαρά

0

Δύο σοβαρά τραυματίες και άλλοι δέκα επιβάτες που τραυματίστηκαν ελαφρύτερα είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του εκτροχιασμού της επιβατικής αμαξοστοιχίας που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης.

Ο ένας εκ των δύο, σοβαρά τραυματιών, σύμφωνα με το «thestival.gr» είναι διασωληνωμένος και μεταφέρεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ενώ ορισμένοι από τους επιβάτες που τραυματίστηκαν πιο ελαφρά θα μεταφερθούν στα νοσοκομεία Άγιος Δημήτριος και Γ. Γεννηματάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ακόμα πέντε άτομα είναι εγκλωβισμένα. Τρεις στο πρώτο βαγόνι και ένας στο δεύτερο, ενώ αναζητείται ο ένοικος του σπιτιού στο οποίο προσέκρουσε η αμαξοστοιχία.

Η αμαξοστοιχία με 100 επιβάτες ξεκίνησε στις 16.18 το μεσημέρι από την Αθήνα, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εκτροχιάστηκε και έπεσε πάνω σε κατοικία.

Επί τόπου βρίσκονται ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ενώ στο σημείο σπεύδει και κλιμάκιο του ΟΣΕ.

Protothema.gr

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: “Δεν ξέραμε για γήπεδο, ούτε για κόστος, ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ τη συμμετοχή μας”
Επόμενο άρθροΗ Νέα Φιλαδέλφεια υποδέχτηκε το Τίμιο Ξύλο και την άφθαρτη χείρα της Αγ. Μαρίας της Μαγδαληνής
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.