Εκτροχιασμός τρένου Θεσσαλονίκη: 2 νεκροί & 5 τραυματίες

0

Δύο νεκροί επιβάτες και πέντε τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας (μηχανοδηγός) σοβαρά, είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του σιδηροδρομικού δυστυχήματος από τον εκτροχιασμό της αμαξοστοιχίας Intercity που σημειώθηκε στις 9.40 το βράδυ, 200 μέτρα από το Άνδεδρο, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Τις πληροφορίες για τους νεκρούς και τους τραυματίες επιβεβαίωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε ΔΤ που εξέδωσε μετά τα μεσάνυχτα.

Η αμαξοστοιχία εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, ενώ φαίνεται ότι εκτροχιάστηκαν και τα πέντε βαγόνια. Σύμφωνα με τη διευθύντρια του ΕΚΑΒ, τρεις τραυματίες μεταφέρονται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ένας εκ των οποίων διασωληνωμένος και ένας τραυματίας κατευθύνεται στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως.

Προηγούμενο άρθροΗ Νέα Φιλαδέλφεια υποδέχτηκε το Τίμιο Ξύλο και την άφθαρτη χείρα της Αγ. Μαρίας της Μαγδαληνής
Επόμενο άρθροΒίντεο: Εκτροχιασμός τρένου- Έπεσε πάνω σε σπίτι και το διαπέρασε!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.