Διάκριση για τα τμήματα υποδομής της ΦΕΑ

0

Από διάκριση, σε διάκριση για τα τμήματα υποδομής της ΦΕΑ! Έπειτα από την πρόκριση του παιδικού Α’ στην Β’ φάση, του Προμίνι στις 16 καλύτερες ομάδες της Αττικής, ήρθε η σειρά των Παμπαίδων να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ και να δώσουν συνέχεια στην εντυπωσιακή παρουσία του συλλόγου τη φετινή περίοδο.
Στην τελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου που έγινε το πρωί της Κυριακής 30 Απριλίου, η ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας κέρδισε εκτός έδρας με σκορ 67-56 τον Απόλλωνα (οι φωτογραφίες είναι από το συγκεκριμένο ματς) και ως δεύτερη στην βαθμολογία προκρίθηκε στην Β’ φάση του θεσμού. Εκεί θα βρει αντιμέτωπη τον ΑΟ Ένωση Ιλίου, όπου τερμάτισε πρώτος στον 9ο όμιλο, σε ημέρα και ώρα που θα ορίσει το αρμόδιο τμήμα του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ.
Στα συν του αγώνα της Κυριακής πέραν της νίκης – πρόκρισης, η επιστροφή του Αλέξανδρου Κούλιου στα παρκέ έπειτα από πέντε μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού. Ο νεαρός άσος πέτυχε 9 πόντους με δύο τρίποντα κι έθεσε εαυτόν στην διάθεση του τεχνικού τιμ για το ματς με την Ένωση Ιλίου.
Η σύνθεση της ΦΕΑ στον αγώνα του κλειστού της Ριζούπολης ήταν η εξής: Καβαλλάρης, Γκέκας 8, Δουλφής 2, Στέκας, Κοκοτός, Βοϊτούσικ 17, Λαδης 4 (1), Κούλιος Αλ. 9 (2), Χρόνης, Μακρυπίδης 13, Αγγελής, Μάνος 14.
Η εκπληκτική πορεία των τμημάτων υποδομής της ΦΕΑ στα φετινά πρωταθλήματα, μόνο τυχαία δεν είναι. Είναι απόρροια της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται τόσο από πλευράς διοίκησης, προπονητών, όσο βεβαίως και των ίδιων των αθλητών.

Για τον λόγο αυτό, οι ακαδημίες της ΦΕΑ γίνονται ακόμη πιο δυνατές και αναβαθμίζονται με περισσότερες και καλύτερες παροχές για τους μικρούς αθλητές. Οι εγγραφές συνεχίζονται κάθε Σαββάτο και Κυριακή το πρωί (9π.μ.- 2μ.μ.) στο κλειστό γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια της οδού Θεσσαλονίκης (δίπλα στο βενζινάδικο του Πρέσση στην οδό Τρωάδος, παράλληλα της Εθνικής Οδού). Πληροφορίες στα τηλέφωνα (κάθε Σάββατο και Κυριακή) : 6977441461, 6972397339.

Προηγούμενο άρθροΑπόφαση «σταθμός» της Χαμάς για ειρήνη
Επόμενο άρθρο“Πρωτομαγιά 2017” Νέα Φιλαδέλφεια: Grand Finale Video…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.