Ήρεμα κύλισε η εκδήλωση της δημοτικής αρχής

0
Πλατεία ΠΑτριάρχου - 13/05/2017 - 18.38
Πλατεία Πατριάρχου – 13/05/2017 – 18.38, λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση (7.00μμ)

Ηρεμα και χωρίς να συμβεί το παραμικρό, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της δημοτικής αρχής, την Δευτέρα (15/5) το απόγευμα στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ισχυρές ήταν οι αστυνομικές δυνάμεις περιμετρικά της πλατείας Πατριάρχου όπου έγινε η συγκέντρωση και οι ομιλίες. Όλα όμως κύλησαν ειρηνικά και δεν υπήρξε καμία πρόκληση κατά της εκδήλωσης.

Κόμματα (ΛΑ.Ε. – ΚΚΕ. Μ.Λ. – ΑΝΤΑΡΣΥΑ) και συλλογικότητες από όλη την Αττική έδωσαν το παρών, με τα πανό τους, μοίρασαν φυλλάδια με τις ιδεολογικές τους θέσεις και μαζί με λίγους κατοίκους της πόλης μας που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση της δημοτικής αρχής, άκουσαν την ομιλία του Δημάρχου. Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν, οι Δήμαρχοι Ν. Ιωνίας Η. Γκότσης, Χαλανδρίου Σ. Ρούσσος, Κερατσινίου Χ. Βρεττάκος, ο επικεφαλής της Λ.Α.Ε.
Π. Λαφαζάνης και η π. Υπουργός κα. Ν. Βαλαβάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 200 με 300 ήταν συνολικά τα άτομα που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, η οποία ξεκίνησε περίπου στις 7.30μμ και τελείωσε στις 9μμ.

Να σημειώσουμε ότι διακόπηκε η κυκλοφορία στην Λ. Δεκελείας από τις 7.30μμ μέχρι και λίγο μετά τις 9μμ, για τις ανάγκες της εκδήλωσης…

 

Προηγούμενο άρθροΣτάσεις εργασίας: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς την Τετάρτη 16/5
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση Δήμου για την συγκέντρωση
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.